Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΟΙ ανθρωπιστικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ σκόρπισαν λευχαιμία στην Σερβία

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής που συγκρότησε η σερβική Βουλής για τη διερεύνηση των συνεπειών των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ το 1999 στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον , Ντάρκο Λάκετιτς ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή έχει διαπιστώσει τη συχνή εμφάνιση λευχαιμίας και άλλων κακοηθειών σε παιδιά ηλικίας πέντε ως εννέα ετών.

Παρουσιάζοντας τα προκαταρτικά αποτελέσματα της επιτροπής, ο Λάκετιτς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι τα ευρήματα στα παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 1999 επιβεβαίωσαν ότι είχαν εκτεθεί σε κάποιο παράγοντα που τα έκανε πιο επιρρεπή σε ορισμένες μορφές καρκίνου.


Η επιτροπή διαπίστωσε μεγάλη αύξηση των καρκινικών όγκων στην ηλικιακή ομάδα 15-18 ετών, αλλά πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα θα υπάρχουν όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις όλων των ασθενών. 


Ο Λάκετιτς είπε ότι η Σερβία υπέστη το 1999, μια καταστροφή που δεν πρέπει να ξεχαστεί, ούτε να υποτιμηθεί ή να

προσαρμοστεί στα συμφέροντα των «μεγάλων», και τόνισε ότι η Σερβία ήταν μια χώρα θύμα και όλος ο πολιτισμένος κόσμος θα πρέπει να μάθει την αλήθεια.

Ο Λάκετιτς εξήγησε ότι «η έρευνα επικεντρώθηκε στα παιδιά, διότι στους ενήλικες, υπάρχουν πολλοί παράγοντες κινδύνου, όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία, ο διαβήτης, γι 'αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βεβαιότητα, ότι ο παράγοντας των βομβαρδισμών έπαιξε ρόλο στην εμφάνιση της νόσου».


πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »