Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ἰδία συμμορία, διαφορετικοὶ ῥόλοι!!!

Ἀλληλεγγύη μεταξὺ καθαρμάτων:
Ὅταν ὁ Νετανιάχου στέλνῃ τοὺς μισθοφόρους του
νὰ δώσουν ἕνα χεράκι στὸν Μακρὸν τῶν Ῥότσιλντ…

(Ὅλοι τους, εἶναι ἡ ἰδία Παγκόσμιος Συμμορία,
μὲ διαφορετικὰ πρόσωπα καὶ διακριτὸ ῥόλο, ὁ κάθε ἕνας…)

Ἀντιγράφω ἀπὸ τὸν Κωστῆ Ἀνετάκη:

Ὁπουδήποτε συγκεντρώνεται κόσμος, ὁμάδες τῆς Ἀντίφα συνεχίζουν τὴν ἀδιάκριτη ἀναζήτησή τους νὰ ξεριζώσουν τοὺς «φασίστες». Τὸ προηγούμενο Σάββατο στὸ Bordeaux, τὰ «Κίτρινα Γιλέκα» ἀναγκάσθηκαν νὰ ἀντιμετωπίσουν ἐπίθεση ἀπὸ τὴν Ἀντίφα.
 


Εἶναι τελείως ξεκάθαρο πλέον (ὅπως ἦταν πάντα) ὅτι οἱ ὑποτιθέμενοι «Ἀντιφασίστες» εἶναι οἱ αὐτόκλητοι προστάτες τοῦ συστήματος. Στὴν ἀδιάκοπη ἀναζήτησή τους γιὰ «φασίστες», οἱ Ἀντίφα ἐπιτίθενται σὲ ὅ,τι κινεῖται. Στὴν πραγματικότητα, προστατεύουν τὴν στασιμότητα. Καὶ κατὰ ἕναν περίεργο τρόπο, τὸ ἴδιο τὸ Κράτος καὶ ἡ ἰδία ἡ ἀστυνομία ποὺ προσβάλλει, ἐπιτίθεται καὶ συλλαμβάνει εἰρηνικοὺς διαδηλωτές, ἐνῶ ἀνέχεται τὴν βία τῶν Ἀντίφα. Ἐν ὀλίγοις, οἱ Ἀντίφα εἶναι οἱ πραιτοριανοὶ τοῦ σημερινοῦ συστήματος.

Καὶ κάτι ἀκόμα ἐνδιαφέρον: Τὸν περασμένο μήνα, σὲ μία στήλη ἐνάντια στὴν Πρωτοβουλία Πολιτῶν γιὰ τὸ Δημοψήφισμα, ὁ Φερὶ (ὁ «φιλόσοφος» καὶ πρώην Ὑπουργὸς Νεολαίας, Παιδείας καὶ Ἐρεύνης ποὺ ἐζήτησε νὰ ἐπέμβῃ ὁ στρατὸς ἐνάντια στὰ «κίτρινα γιλέκα») ἔγραψε ὅτι «ἡ τωρινὴ δυσφήμισις τῶν εἰδικῶν καὶ ἡ κριτικὴ πρὸς τὶς ἐλὶτ εἶναι ἡ χειροτέρα καταστροφὴ τῆς ἐποχῆς μας.»


Ἡ κριτικὴ πρὸς τὶς Ἐλὶτ ἀποτελεῖ καταστροφὴ γιά ποιὸν ἀκριβῶς;
Μά… γιὰ τὴν δημοκρατία ἀσφαλῶς…
καί…
Φονική επίθεση Εβραίων εποίκων σε χωριό Παλαιστινίων


ΡΑΜΑΛΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ.–

Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο έγκλημα Εβραίων εποίκων σε βάρος Παλαιστινίων αμάχων, με την πλήρη κάλυψη του ισραηλινού στρατού και της κυβερνήσεως του Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Οι έποικοι εισέβαλαν το Σάββατο στο χωριό Μουγαγίρ, κοντά στην Ραμάλα της κατεχομένης Δυτικής Οχθης, με την κάλυψη πανόπλων στρατιωτών, και επιτέθηκαν σε αμάχους, δολοφονώντας έναν 38χρονο πολύτεκνο πατέρα και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους 30 Παλαιστίνιους.

«Στην αρχή οι έποικοι πυροβόλησαν, μετά κατέφθασε ο στρατός κι άρχισε να ρίχνει δακρυγόνα», δήλωσε ο κοινοτάρχης του Μουγαγίρ σε δημοσιογράφους.

Έντονα αντέδρασε ο ειδικός συντονιστής του ΟΗΕ για την λεγομένη «ειρηνευτική διαδικασία στην Μέση Ανατολή», Νικολάι Μλαντένοφ, καταδικάζοντας ως απαράδεκτη την εισβολή των εποίκων σε βάρος Παλαιστινίων χωρικών. «Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει την βία των εποίκων και να φέρει τους υπολόγους στην δικαιοσύνη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε στην οικογένεια του Παλαιστινίου που δολοφονήθηκε και στους τραυματίες. Ολοι πρέπει να καταδικάσουν την βία και να αντισταθούν στην τρομοκρατία», τόνισε σε σχετική ανάρτησή του στο «Twitter» ο Μλαντένοφ.

Την δολοφονική επίθεση των εποίκων κατεδίκασε εχθες και η Χάναν Ασράουι, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργανώσεως για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), που επέρριψε την ηθική αυτουργία στην κυβέρνηση Νετανιάχου για την κλιμάκωση των τρομοκρατικών επιθέσεων από Εβραίους εποίκους. Πρόσθεσε πως το πολιτικό κλίμα σήμερα στο Ισραήλ έχει μηδενίσει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και ενθαρρύνει «αντικειμενικά ρατσιστική συμπεριφορά και βία» σε βάρος τους.

Την Παρασκευή, Ισραηλινοί ελεύθεροι σκοπευτές του στρατού δολοφόνησαν ακόμη έναν 16χρονο Παλαιστίνιο στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ, κατά την διάρκεια κινητοποιήσεων για το δικαίωμα της επιστροφής των Παλαιστινίων προσφύγων στις εστίες τους.

πηγὴ
Διονύσιος Χοϊδᾶς

ἐπιμέλεια κειμένου Φιλονόη καὶ Φίλοι
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »