Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Αυστριακός πολιτικός: Κορίτσια στη Βιέννη φοράνε χιτζάμπ για να μην τις παρενοχλούν

Με χιτζάμπ αναγκάζονται να κυκλοφορούν πολλά κορίτσια σε συγκεκριμένες περιοχές της Βιέννης προκειμένου να μην πέσουν θύματα παρενόχλησης, δήλωσε αυστριακός πολιτικός.

Ο δρ Μαρκους Φραντζ, που ήταν βουλευτής στο Εθνικό Συμβούλιο της Αυστρίας, ανέφερε πως υπάρχουν «προβληματικές ζώνες» στη Βιέννη όπου τα κορίτσια φοβούνται να κυκλοφορούν ως Αυστριακές.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο oe24.TV ο πρώην βουλευτής δήλωσε ότι πατεράδες του εκμυστηρεύτηκαν πως οι κόρες τους αναγκάζονται να φοράνε χιτζάμπ όταν περνάνε από συγκεκριμένες περιοχές της αυστριακής πρωτεύουσας ώστε να μην
πέσουν θύματα παρενόχλησης.


«Τα κορίτσια, οι νέες γυναίκες καθώς και οι ηλικιωμένες γυναίκες απλά φοβούνται. Μπορείτε να το παρατηρήσετε μεταξύ των ανθρώπων, μπορείτε να το δείτε απλά όταν εργάζεστε σε ένα κοινωνικό επάγγελμα, όπως εγώ. Και πρέπει να κάνουμε μια σαφή διάκριση μεταξύ εκείνων που είναι καινούριοι εδώ και εκείνων που βρίσκονται ήδη εδώ πολύ καιρό », δήλωσε.

Από το 2015, η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με μια μεγάλη μεταναστευτική κρίση, με πολλές χώρες να συνδέουν την αύξηση της εγκληματικότητας με τις εισροές μεταναστών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ