Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Με εντολή των τοκογλύφων κάποτε κυνηγούσαν τους σλαβόφωνους, σήμερα τους «αγκαλιάζουν»

Η υπάλληλος του Soros (Open Society Foundation) Gay McDougall που ως «ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας των Ηνωμένων Εθνών» έφτασε μέχρι και στην Έδεσσα προκειμένου να καταθέσει πόρισμα στον ΟΗΕ για τους «καταπιεσμένους Μακεδόνες» στην Ελλάδα
Πριν μερικές δεκαετίες …όσοι είχαν πολεμήσει για τα συμφέροντα των Σοβιετικών στην Ελλάδα …κυνηγήθηκαν, εξορίστηκαν, τους αφαιρέθηκε η υπηκοότητα και οι περιουσίες τους καταπατήθηκαν.

Κυνηγήθηκαν ως προδότες κι εγκληματίες από όλους αυτούς του «Δημοκρατικού Τόξου» με εντολή των Δυτικών, ώστε για πολλοστή φορά να πάρουν το μάθημά τους …όσοι τολμούν να να μην υποταχθούν στους τοκογλύφους.

Κι αυτά τα ίδια πολιτικά τζάκια που μας κυβερνούν ασταμάτητα εδώ κι 100 χρόνια… με χαρά υπέγραφαν νόμους εκδικητικούς εναντίον όσων συνεργάστηκαν με τον «εχθρό».

Τώρα έρχονται σαν να μην τρέχει τίποτα… να
αποκαταστήσουν τις αδικίες του παρελθόντος και υπόσχονται στους εξορισμένους την ανάκτηση υπηκοότητας, περιουσιών κ.λπ.

Θα τα ρίξουν οι δήθεν «αριστεροί» …στους δήθεν «εθνικιστές» της επάρατης Δεξιάς… και τα θύματα των τοκογλύφων… θα δοξάζουν τους τοκογλύφους γι’ αυτό το «θείο δώρο».

Στα Σκόπια υπάρχουν Έλληνες με καταγωγή από Λάρισα ή ακόμα και Πόντιοι… που οι πράκτορες της Βουλής κατέταξαν σε λίστες ανεπιθυμήτων ως …«σλαβομακεδόνες»!

Τα ίδια πολιτικά τζάκια, οι ίδιοι πράκτορες, οι ίδιοι κλόουν… μας κάνουν τώρα μαθήματα δημοκρατίας.

Και το καλύτερο είναι ότι οι Δυτικοί διώκτες όλων αυτών …δημιούργησαν και τα κόμματα και τις ΜΚΟ που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Σαν να λέμε ότι ο ψυχασθενής Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου ίδρυσε Παλαιστινιακό κόμμα και ΜΚΟ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων.

Σήμερα οι υπερασπιστές των σλαβομακεδόνων είναι όλοι χρηματοδοτούμενοι από τους Soros-Rothschild και παίρνουν γραμμή από τις Αμερικάνικες Πρεσβείες.

Να σκεφτεί κανείς ότι με εντολή των ΗΠΑ η υπάλληλος του Soros στο (Open Society Foundation) κυρία Gay McDougall ήρθε μέχρι την Έδεσσα και συναντήθηκε με 10 πράκτορες προκειμένου να καταθέσει πόρισμα στον ΟΗΕ για «καταπιεσμένους Μακεδόνες».

Κι όλα αυτά με τις ευλογίες του Ελληνικού Κράτους… που μόνο Ελληνικό δεν είναι…

Οι διώκτες των σλαβόφωνων …μεταλλάχθηκαν σε «ανιδιοτελείς προστάτες»… μόλις αυτοί γύρισαν την πλάτη στη Ρωσία και προσκύνησαν το Κτήνος.


Πηγή: wikipedia.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ