Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Πρώην διευθυντής Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών: Η απαγωγή Κασόγκι κοινό σχέδιο από CIA, MI6 και Μοσάντ

Αποκαλύψεις-βόμβα για την υπόθεση Κασόγκι έκανε ο πρώην διευθυντής της Τουρκικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Στρατηγός Ismail Hakki Pekin, στο Τουρκικό Oda TV στις 21 Νοεμβρίου, εμπλέκοντας τις Αμερικανικές, Βρετανικές και Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες στην εξαφάνισή του.

Ο Στρατηγός Pekin, με μεγάλη καριέρα στον τομέα πληροφοριών, έκανε περιληπτικά τις ακόλουθες δηλώσεις, διακινδυνεύοντας σοβαρή αντίδραση από την Τουρκική κυβέρνηση:

– Υπήρξε έντονος παρασκηνιακός ανταγωνισμός μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ για τον Σαουδαραβικό πετρελαϊκό γίγαντα ARAMCO και την αρχική του δημόσια προσφορά που έχει προγραμματιστεί για το 2020, είτε μέσω του Χρηματιστήριου του Λονδίνου είτε της Νέας Υόρκης (αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων)

– Ο Τζαμάλ Κασόγκι ήταν/είναι πολύ κοντά σε ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ARAMCO και ήταν κάποιος που διεκδικούσαν οι παίκτες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω των διασυνδέσεών του

– Το Ηνωμένο Βασίλειο (MI6) συνέταξε τα σχέδια (ή την απάτη) για απαγωγή του Κασόγκι

– Η CIA και η Μοσάντ συμμετείχαν σε αυτό το Βρετανικό σχέδιο

– Η ”αρραβωνιαστικιά” του Κασόγκι ήταν ένα είδος παγίδας που
συνδέεται πιθανότατα με την ΜΙ6 ή πιθανόν με τη CIA και δεν είναι αυτή που ”εκείνοι” ισχυρίζονται ότι είναι – δεν είναι γνήσια

– Μπορεί να έχουν επιλέξει την Τουρκία ως δευτερεύοντα στόχο για να βλάψουν τη φήμη της – Με τις ΗΠΑ να έχουν στόχο την εγκαθίδρυση ενός Κουρδικού κράτους στη Βόρεια Συρία και την πιθανότητα τερματισμού της συμμαχίας της με την Τουρκία.



Ταυτόχρονα την 1η Νοεμβρίου, ένας συντάκτης εφημερίδας και ερευνητικός δημοσιογράφος με ιστορία και εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα πληροφοριών στην Τουρκία, ο Ergun Diler, είχε διαρρεύσει εκρηκτικές πληροφορίες που αποκάλυψε και ο στρατηγός Pekin, με πρόσθετες λεπτομέρειες. Συνοπτικά είπε:


– Η παρασκηνιακή σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας έχει κλονίσει τα θεμέλια του παγκόσμιου τομέα πληροφοριών.
– Στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, η MI6 παρακολούθησε τις επικοινωνίες της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με τα σχέδια για απαγωγή ή εξάλειψη του Κασόγκι. Ενημέρωσαν τη CIA και είχαν τρεις συναντήσεις σε σχέση με αυτά τα σχέδια.
– Η ΜΙ6 επίσης αισθάνθηκε ότι η CIA θα μπορούσε στην πραγματικότητα να συμμετέχει στα σχέδια για τον Κασόγκι που υπεκλάπησαν από τις επικοινωνίες της Σαουδικής Αραβίας
– Στις 15 Σεπτεμβρίου, η MI6 επικοινώνησε με τον Κασόγκι και τον προειδοποίησε για τα σχέδια εναντίον του (πιθανή απαγωγή ή εξάλειψη στην Τουρκία) από τους Σαουδάραβες. Ο Κασόγκι ενημερώθηκε πλήρως και γνώριζε τα σχέδια.
– Γιατί ο Κασόγκι θα πήγαινε στο Σαουδαραβικό Προξενείο παρά το γεγονός ότι προειδοποιήθηκε για τα σχέδια βδομάδες πριν;
– Δεδομένου ότι ποτέ δεν βρέθηκε ή κανείς δεν είδε το σώμα (ή ίχνος του σώματος), υπάρχει η πιθανότητα ο Κασόγκι να είναι ζωντανός και η πιθανότητα αυτό να είναι ένα κοινό παιχνίδι της MI6 και της CIA με τον ίδιο έναν ενεργό/πρόθυμο συμμετέχοντα.



O Τζαμάλ Κασόγκι δεν είναι αυτός που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Το Off the Record έχει ήδη δημοσιεύσει για την συνεργασία του με την CIA και την Αλ Κάιντα, κάτι που δεν αρνείται ούτε το Strategic Culture.




Φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής που χρονολογείται το 1988 απεικονίζει τον Τζαμάλ Κασόγκι μαζί με άλλους Άραβες μαχητές, με το όνομά του να αναγράφεται καθαρά στην περιγραφή.






Ακόμη περισσότερο προβληματισμό προκαλεί η ιστορία με την αρραβωνιαστικιά του. Μόλις λίγους μήνες πριν έρθει στην Τουρκία, ο Κασόγκι, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος στη Σαουδική Αραβία, παντρεύτηκε μια Αιγύπτια γυναίκα στις ΗΠΑ/Καναδά, με ένα δημόσιο και δημοσιευμένο γάμο. Πώς θα μπορούσε να συναντήσει αυτήν την υποτιθέμενη Τουρκάλα και να εμπλακεί μαζί της ενώ ήταν σε μήνα του μέλιτος με αυτή τη νέα γυναίκα;






Μετά όμως, υπάρχει και το υπόβαθρο αυτής της αρραβωνιαστικιάς ως ενεργού μέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ο χρόνος της στην Αίγυπτο και οι σχέσεις της με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις της Αραβικής Άνοιξης που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος. Και ας μην ξεχνάμε την συνεχώς μεταβαλλόμενη ιστορία και το χρονοδιάγραμμά της για την ημέρα που ο Κασόγκι εισήλθε στο Σαουδαραβικό προξενείο.


Πηγή:

https://www.newsbud.com/2018/11/24/breaking-news-khashoggi-case-a-massive-psyop-concocted-by-cia-mi6-mossad/

Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »