Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΚΚΕ: Η αλυσίδα της προδοσίας δεν έχει τέλος.


Το ΚΚΕ πιστό στην υπονομευτική του δράση για τα συμφέροντα του λαού και υπέρ αυτών που υποτίθεται πως πολεμάει, πάντοτε βρίσκει τους πιό γλοιώδεις υποκριτικούς τρόπους για να παρεμβαίνει.

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το ΚΚΕ (μέσω της ΚΝΕ) προσπαθεί να σπάσει την εξέγερση των μαθητών και των μαθητριών για το Μακεδονικό και να σταματήσει τις καταλήψεις.

Όπως η δοσίλογη κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έτσι και το ΚΚΕ καλλιεργούν ένα κλίμα τρομοκρατίας, συκοφάντησης και στοχοποίησης των μαθητών και των μαθητριών που συμμετέχουν στις καταλήψεις αποκαλώντας τους:

«φασίστες»
«εθνικιστές»
«φασιστοειδή με κουκούλες»
«δισέγγονα του Χίτλερ»
«φασιστοειδή που βγήκαν από τις τρύπες τους και θέλουν να σπείρουν στα σχολεία και τις γειτονιές μας τις μισάνθρωπες, φασιστικές, δολοφονικές, σάπιες ιδέες τους και το ρατσιστικό τους δηλητήριο»





και ο κατάλογος είναι... μακρύς και αηδιαστικός!

Η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας (ΚΚΕ) για άλλη μια φορά ξανά σε πλήρη συνεργασία με την δοσίλογη κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την οποία υποτίθεται ότι αντιμάχεται.

Το ΚΚΕ αυτούς αποκαλεί «φασιστοειδή με κουκούλες»...


Ποιός αποκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες «φασιστοειδή με κουκούλες»; Τα μεγαλύτερα φασιστοειδή με κουκούλες και μάλιστα με copyright (ΚΝΑΤ) που έβγαλε η πλάση ...



Εικόνες από την περιφρούρηση της βουλή από το ΚΚΕ (μέσω του ΠΑΜΕ) για να μην μπει ο λαός μέσα στη βουλή... Το ΚΚΕ για αυτή του την ενέργεια έλαβε τα συγχαρητήρια από Παπαχελά, Γεωργιάδη, Πάγκαλο κ.λ.π. δηλαδή από όλα τα «καλά παιδιά και τους δημοκράτες», γιατί έσωσε την δημοκρατία και τον ναό της δημοκρατίας...








Ο λαός, το προλεταριάτο λέει μια παροιμία: Μια φορά προδότης, πάντα προδότης.




ΚΚΕ: Ούτε ένας ΚΚΕς στην φυλακή για αντικαθεστωτική δράση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ