Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Εαν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, οι συγγενείς τους θα ήταν εκατοντάδες και θα παρελαυναν κάθε χρόνο απο εφημερίδες και κανάλια

Πριν απο 27 χρόνια χάθηκε ο Μπεν, το μωρό ενός ζεύγους απο τη Βρετανία που παραθέριζε στην Κω . Έκτοτε στην υπόθεση αναφέρθηκαν χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες εκπομπές. Το ίδιο και με τον Αλέξη από τη Βέροια που εξαφανίστηκε. Οι οικογένειες τους παρέλασαν χιλιαδες φορες μπροστά από τις κάμερες.

Για τους δεκάδες νεκρούς του Πολυτεχνείου διαπιστώνουμε οτι δεν έγινε καμία έρευνα ποτέ. Μόνο οι συγγενείς τους που θα έπρεπε να είναι εκατοντάδες θα έπρεπε να παρελαύνουν κάθε χρόνο απο εφημερίδες και κανάλια. Αυτοι οι νεκροί του Πολυτεχνείου σαν να φύτρωσαν από το πουθενά, αγωνίστηκαν και πέθαναν και δεν υπάρχει πίσω τους ούτε ένας συγγενής , ούτε τα προσωπικά τους αντικείμενα ,ούτε οι διευθύνσεις τους, ουτε αριθμοί ταυτότητας,ούτε κληρονόμοι της περιουσίας τους.

Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα ,το
1990 είχαν περάσει μόλις 16 χρόνια απο τον θάνατο όλων αυτών. Η τηλεόραση γεμάτη “αριστερούς” και ΚΝΙΤΕΣ με τον μέγα Δημοκράτη Λαμπράκη να ηγείται στα ποσοστά δεν έψαξαν ποτέ αυτούς τους συγγενείς των ηρώων…που άνετα θα μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν για τηλεθέαση, για ψηφοθηρια για να τους κανουν βουλευτές (βλέπε αδερφό Παναγούλη).




Πόσα ντοκιμαντερ , πόσες έρευνες και πόσες συνεντεύξεις με συγγενείς των νεκρών του Πολυτεχνείου είδαμε;
Δεν θυμάμαι προσωπικά κανένα. Κρύβονται μέχρι σήμερα οι συγγενείς τους; Κρύβουν τους τάφους τους; Κρύβουν τις διευθύνσεις όπου έμεναν; Που είναι οι μάνες τους να οδύρονται μπροστά στις κάμερες του θρυλικού Mega και της Κορομηλά; Γιατί να μην οδύρονται κατά του φασισμού όπως οι μάνες του Γρηγορόπουλου και του Φύσσα;

Από αυτά και μόνο η υπόθεση των νεκρών του Πολυτεχνείου βρωμάει.
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Δεν πεθαίνεις κι εξαφανίζονται μαζί σου οικογένειες, περιουσίες κλπ.

Μέχρι και τα κόκκαλα των αγνοουμένων της Κύπρου βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν .Στην Ελλάδα ξέρουν μονο τα ονόματα των νεκρών αλλά δεν βγαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ συγγενής τους, δεν μας δείχνουν τους τάφους τους ή τα σπίτια τους να διασταυρώσουμε κι εμείς οι μη επαγγελματίες.



Να παρέμειναν μυστικά όσο υπήρχε Χούντα .. θα ηταν λογικό Αλλά να παραμένουν όλα μυστικά μετα από τόσες απανωτές Σοσιαλιστικές Επαναστάσεις που βιώνουμε απο το 1981 και ύστερα …είναι πολύ ύποπτο.

Το τι έγραφαν οι πράκτορες δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή που οι επικυρίαρχοι έδωσαν εντολή να φύγει ο Παπαδόπουλος…δεν το λαμβάνω υπόψη γιατί ακόμα και η Γαλλική Επανάσταση βασίστηκε σε τέτοια fake news για δήθεν νεκρούς στη Βαστίλη. Είναι κλασική συνταγή δημιουργίας οργής στις μάζες…που βγαίνουν στους δρόμους και μετά κάποιοι κρυμμένοι ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν αθώους και ή ορχήστρα των ΜΜΕ ενοχοποιεί την κυβέρνηση που θέλουν να ανατρέψουν οι τοκογλύφοι.



Εγώ θέλω να δω την Τατιάνα ,τον Παπαχελά, την ΕφΣυν τον Ριζοσπάστη,την Αυγή να βρουν τους συγγενείς τους, τους τάφους τους, να γίνει ταυτοποίηση DNA, να δουμε τι έγινε με τις περιουσίες τους, με την εφορία τους ειδικα…γιατί η άτιμη η ζωή και οι φιλοι μπορεί να σε ξεχάσουν…οι τοκογλύφοι όμως ποτέ.

Το να τιμούν τα δήθεν θύματα της CIA και του ΝΑΤΟ οι σημερινοί πράκτορες της CIA και του ΝΑΤΟ είναι αισχρό μεν αλλά τόσο αυτονόητο για όσους έχουν αντιληφθεί την παράσταση.

πηγή


Δες και,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »