Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ε-ε-έρχεται

ΣΤAΘΗΣ

«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις» είχε πει πολλά χρόνια πριν ο Τσαρούχης,

προαναγγέλοντας σε ανύποπτη εποχή μια από τις πλέον θεμελιώδεις αρχές της εποχής μας, την πιο ηλίθια, την αρχή του αυτοπροσδιορισμού.

Κατ’ αντίθεσιν λοιπόν προς πάσαν αυτογνωσία (η οποία προϋποθέτει την αλήθεια διά της αποδείξεώς της) οι Σκοπιανοί αυτοπροσδιορίσθηκαν Μακεδόνες.

Στη Συμφωνία των Πρεσπών, οι εν λόγω μπαγάσηδες αφέθηκαν απ’ τους Τσίπρα - Κοτζιά να κάνουν οι ίδιοι τις κατάλληλες τροποποιήσεις εν σχέσει με τον αλυτρωτισμό, χωρίς η ελληνική πλευρά να
έχει προσδιορίσει τι θα θεωρήσει «κατάλληλες»!



Τώρα, οι Σκοπιανοί δεν κάνουν κατάλληλες τροποποιήσεις και το αυτί του Κοτζιά αρχίζει να ιδρώνει, του Τσίπρα (το αυτί) πέρα βρέχει.

Επίσης δεν έχει ληφθεί πρόνοια ώστε να μπορεί η Ελλάδα να ζητήσει από τους Σκοπιανούς (κατάλληλες) ανατροποποιήσεις (επί των ακατάλληλων που έγιναν) πριν να έρθει η Σκοπιανή εκδοχή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τέτοιοι κολοσσοί οι Κοτζιάς - Τσίπρας!

Όταν λοιπόν έρθει στη Βουλή το Σκοπιανό πόνημα θα κλάψουνε μανούλες.


Απορώ γιατί εκτός απ’ τα μνημεία δεν παραχωρήθηκαν στο Υπερταμείο και τα Κοιμητήρια της επικράτειας. Εκτός των πολλών μνημείων που περιέχονται και σ’ αυτά τα Κοιμητήρια, περιέχονται επίσης και πολλοί που αγωνίσθηκαν για το Καλό, την Ελευθερία και άλλα τοιαύτα. Απορώ γιατί δεν τους παραχωρούμε…  

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ