Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Mε το τσεκούρι μου ρε… καθαρίζω.


Ο Βοριδάκος έκανε το θαύμα του. Ο προεκλογικός αγώνας έχει τα έξοδα του ρε γαμώτο.

Αποφυλακίστηκε και ο δεύτερος από τους πρώην ιδιοκτήτες της Energa Αριστείδης Φλώρος για λόγους υγείας. Έχει λένε κρίσεις επιληψίας. Πριν από μήνες είχε αποφυλακιστεί και ο έτερος ιδιοκτήτης Βασίλης Μηλιώνης με χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου. Ο Φλώρος, ο οποίος καταχράστηκε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ καταναλωτών ρεύματος, έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια φυλάκιση για την
υπεξαίρεση αλλά έχει βρεθεί ένοχος και σε ηθική αυτουργία της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ Γιώργου Αντωνόπουλου. Είχε πληρώσει επαγγελματίες δολοφόνους για να βγάλουν από τη μέση τον άνθρωπο που ήξερε πολλά για τη δράση των ιδιοκτητών της Energa.

Αυτός ο αδίστακτος εγκληματίας αποφυλακίζεται για λόγους υγείας αλλά χωρίς να έχει μόνιμη αναπηρία. Χιλιάδες άνθρωποι πάσχουν από επιληψίες και ζουν μια κανονική ζωή. Έχει τεράστια σημασία να μάθουμε αν του έχει επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός ή βραχιολάκι. Αν αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα ελεύθερος θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο. Και επειδή υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής πολιτικού προσώπου στη δίκη, το θέμα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά.


ixnos

1 σχόλιο:

  1. ας πουμε και το αλλο που κανεις δεν το λεει,που βρηκαν τοσα λεφτα οι 35αρηδες για να στησουν τετοια επιχειρηση?
    Τα ονοματα τους δεν μαρτυρουν γονους τεραστιων διαστασεων πλουτου ,αλλα και τι πειρα επι πλεον θα μπορουσαν να ειχαν στην ηλικια αυτη,μας δουλευουν συστηματικα και συστημικα,οι ανθρωποι Κωσκωταδες ειναι και αυτοφορακηδες,αλλου πηγαν τα λεφτα σε αυτους που εστησαν τους ΦΛΩΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »