Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η μανδάμ Χριστίνα, που θυμήθηκε ότι την βίασε ο Μπρετ Κάβανο πριν από 36 χρόνια , σε φωτογραφία αγκαζέ με το… Κράτος Δικαίου

Όπως το είπαν οι Κινέζοι. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.
Βλέπετε την «αγωνίστρια» του Κράτους Δικαίου , Χριστίνα Φόρντ. χαμογελαστή με τον θείο Γιώργο της Ανοιχτής Κοινωνίας, της Αντιφα, του Ρουβίκωνα, του ισλαμικού κράτους, και σπόνσορα των λαθραίων. Κάπου εκεί γύρω προπιώ να βρισκόταν και ο δικηγόρος τρίτης κατηγορίας της Ανοιχτής Κοινωνίας , (Μωυσής Αβενάτι), που βρήκε και την Νο2 βιασθείσα. 

Σημ:
Η 51 ετών Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ αναφέρει  στο κείμενο της κατάθεσης της:
Σε ένα εφηβικό πάρτι σε προάστιο της Ουάσινγκτον του 1982 όταν αυτή ήταν 15 και αυτός 17, ότι πίστευε ότι ο Κάβανο θα την βίαζε. Εξήγησε από την αρχή ότι είναι αδύνατον να θυμάται λεπτομέρειες. Θυμάται ωστόσο πολύ καλά τα συναισθήματά της και βέβαια τις πληγές που της άφησε για χρόνια η ιστορία αυτή.

Οι πληγές και τα συναισθήματά της που δεν εκφράστηκαν από το 1982 έως σήμερα (εδώ και μία δεκαετία ο Μπρετ Κάβανο είναι πρόεδρος του εφετείου της Ουάσινγκτον), εκφράστηκαν δημόσια όταν ο δικαστής Μπρετ Κάβανο ήταν ο υποψήφιος που πρότεινε ο Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ