Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Κρύφτηκε γιατί δεν είχε πάρει τα ΜΑΤ μαζί του.

Η καθιερωμένη δεξίωση, ''συνάντηση με Ομογένεια'', του «επισκέπτη» πρωθυπουργού Τσίπρα , στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης, είχε οριστεί για Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 (6:30 - 7:30 μ.μ.). Δύο ημέρες πριν την δεξίωση, το γεν. Προξενείο ενημέρωσε ότι αυτή θα γίνει στο ξενοδοχείο που μένει η ελληνική αποστολή, που βρίσκεται κοντά στα Ηνωμένα 'Έθνη και τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά στην περιοχή, εξαιτίας της γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η αλλαγή έγινε μετά τις πληροφορίες ότι Ομογενείς ετοίμαζαν διαδήλωση έξω από το γεν. Προξενείο την ώρα της δεξίωσης, για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων και την ''συμφωνία των Πρεσπών''. Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται η ''δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού'', σε άλλο μέρος, ''ασφαλές'' από διαδηλωτές, που θα ''χάλαγαν'' την ''εικόνα'' του.

Έτσι λοιπόν η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο "Plaza" το
οποίο δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι ομογενείς -τουλάχιστον μαζικά- καθώς βρίσκεται μέσα στο "δακτύλιο προστασίας "της αμερικανικής αστυνομίας γύρω από το κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αντί για το Γενικό Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση!



Ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς, έχουν γίνει δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στην Νέα Υόρκη για την "προδοτική" στάση τους στο Σκοπιανό.








Τι «κατόρθωσε» ο προδότης ; Δείτε παρακάτω…

De facto κατάλυση ελληνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο από Α.Τσίπρα - Οι NOTΑΜ, ο κατευνασμός & τα αμυντικά «ναυάγια»


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ