Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μέλος του ISIS που εργαζόταν για τις ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας συνελήφθη στη Ρωσία

Μέλος του Ισλαμικού Κράτους με εντολή των Ουκρανικών Δυνάμεων Ασφαλείας, σχεδίαζε να δολοφονήσει ηγέτη της αυτοανακηρυχθήσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, αλλά συνελήφθη από στη Ρωσία.

Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας, είχαν αναθέσει σε μέλος του Ισλαμικού Κράτους να δολοφονήσει «έναν από τους ηγέτες» της αυτοανακηρυχθήσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Ο τζιχαντιστής συνελήφθη στη Ρωσία, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας.

«Ο Ρώσος πολίτης Medzhid Gabibulaevich Magomedov από το Νταγεκστάν, μέλος του ISIS, ο οποίος σχεδίαζε να δολοφονήσει έναν από τους ηγέτες της πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ με οδηγίες από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ουκρανίας και τους ηγέτες του "Δεξιού Τομέα", κρατείται στην περιοχή Σμολένσκ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

O Magomedov ταξίδεψε στην Ουκρανία στις αρχές του έτους για να
«συζητήσει θέματα υλικής υποστήριξης για τον εγκληματικό υπόκοσμο του Βορείου Καυκάσου με απεσταλμένους του ISIS».


«Τον σύστησαν στους εκπροσώπους των Δυνάμεων Ασφαλείας της Ουκρανίας και τον "Δεξιό τομέα"». Ανατέθηκε στον Magomedov από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες να εξουδετερώσει στρατηγό μονάδας των ενόπλων δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, που ζούσε στην περιοχή Σμόλενσκ», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Magomedov, κρατείται με την κατηγορία της συνομωσίας σε φόρο. Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, εξουδετέρωσαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που ισοδυναμούσε με 1,5 κιλά TNT και κατάσχεσαν ένα όπλο με σιγαστήρα και πυρομαχικά.

Ο τζιχαντιστής, κατέθεσε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες «παρέχουν ενεργή βοήθεια σε μαχητές του ISIS διασφαλίζοντάς τους ασφάλεια, χρηματοδότηση και παρέχοντας οπλισμό και εκρηκτικά» για να διεξάγουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.

«Εξάλλου, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούν μέλη του Ισλαμικού Κράτους για να εξουδετερώσουν τους ηγέτες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »