Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

EW16 ΘΕΤΙΣ : Η πρώτη ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια στη ΔΕΘ

Η πρώτη ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια καθώς και εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας θα παρουσιαστούν στο περίπτερο του Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG) στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η ελληνική ανεμογεννήτρια «EW16 θέτις» κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Μάνδρα Αττικής. Στο περίπτερο θα εκτίθενται η κεφαλή της ανεμογεννήτριας βάρους 7 τόνων, με τα ηλεκτρομηχανικά της μέρη, στα οποία περιλαμβάνονται η ηλεκτρογεννήτρια μόνιμου μαγνήτη, τα συστήματα ασφαλείας και πέδησης, τα συστήματα προσανατολισμού προς τον άνεμο, οι επιμέρους αισθητήρες καθώς και μία πραγματική πτέρυγα της ανεμογεννήτριας μήκους 7,5 μέτρων, τοποθετημένη πάνω στην βάση των πτερύγων.

Επίσης οι επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση:


- Σε εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), η οποία περιλαμβάνει τρισδιάστατες εικόνες και βίντεο περιήγησης σε πραγματικές συνθήκες, στην ανεμογεννήτρια και τις φωτοβολταϊικές εγκαταστάσεις, στις εφαρμογές αποθήκευσης, πρόγνωσης ζήτησης - παραγωγής και διαχείρισης μέσω software της ενέργειας από ΑΠΕ στο«TILOS Project» και στο ακριτικό νησί της Τήλου.

- Στην εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

- Σε ψηφιακή περιήγηση, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της ανεμογεννήτριας στη Μάνδρα, καθώς και σε
ψηφιακή παρουσίαση του συστήματος «S4S», του πρώτου Υβριδικού Συστήματος Αποθήκευσης και Αυτοδιαχείρισης Ενέργειας.

Το περίπτερο της Eunice θα βρίσκεται στη θέση 20 του Hall 10.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »