Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

«Ήρωες» και πελάτες-φίλοι των Rothschild

Με ιδιαίτερη σπουδή πράκτορες δημοσιογράφοι και ιστορικοί αφαίρεσαν κάθε αναφορά στο όνομα Rothschild από την ιστορία και την οικονομία...

Για τον Τσώρτσιλ …δεν διαβάσαμε ποτέ μια κακή κουβέντα. Ήταν ο «ήρωας» που έσωσε την ανθρωπότητα από τον Χίτλερ …χωρίς να λογαριάζει κόστος σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Κι εκεί που ρίχνεις μία επιπόλαιη ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του αρχείου των Rothschild …καταλαβαίνεις αμέσως το γιατί…



https://www.rothschildarchive.org/business/rothschild_clients/
Πηγή: rothschildarchive.org

Διαβάζουμε…με ανοιχτό το στόμα:

«O πολιτικός Rundolph Churchill (1849–1895), πατέρας του Winston Churchill, ήταν στενός φίλος της οικογένειας Rothschild. Είχε δημιουργήσει μία στενή σχέση με τον Nathaniel. 1o Λόρδο Rothschild για λογαριασμό του οποίου …έδινε αναφορά επάνω στην ανάπτυξη της εξορυκτικής βιομηχανίας στην Νότια Αφρική.
O Churchill ήταν συχνά φιλοξενούμενος στις οικίες των Rothschild.
Οι Rothschild παρείχαν εκτεταμένα δάνεια στον Churchill»

Στην ίδια σελίδα μαθαίνουμε ότι οι Rothschild ήταν πολύ φίλοι με τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας (1874–1880) Benjamin Disraeli σε σημείο που τους όρισε διαχειριστές της Διαθήκης του.

Παρακάτω μαθαίνουμε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος (1829–1837) Andrew Jackson είχε σύμβουλο οικονομικών (έτσι ονομάζουν τους τοκογλύφους οι πελάτες τους) …τον Nathan Rothschild ενώ από το 1834 έως το 1843 η Τράπεζα Ν. Μ. Rothschild εκτελούσε χρέη «Τραπεζίτη» της Αμερικανικής Κυβέρνησης …στην Ευρώπη.

Βλέπετε τι υπέροχη δουλειά έκαναν μαζί με τους πράκτορες της Δημοσιογραφίας και οι πράκτορες της Ιστοριογραφίας; Με πόση σπουδή αφαίρεσαν κάθε αναφορά της λέξης Rothschild από τα βιβλία της Ιστορίας και της Οικονομίας όπως ακριβώς δεν έκανε ΚΑΜΙΑ αναφορά σ’ αυτούς ούτε ο Marx …ούτε φυσικά όλοι όσοι έχτισαν καριέρες οικονομολόγων, αριστερών και δεξιών ιδεών;

Και γι’ αυτό σπεύδουν οι Τράπεζες να αγοράσουν τα ιστορικά αρχεία των κρατών, ώστε να αφαιρέσουν ότι μπορεί να ανοίξει τα μάτια των Ιστορικών που θα αναζητήσουν στοιχεία για τις εργασίες τους.

Βέβαια δεν χρειάζεται κανείς να είναι Ιστορικός για να βρει την άκρη του νήματος …αρκεί να έχει δύο βασικά πράγματα ως πυξίδα:

  1. Το χρήμα, ο μοναδικός λόγος που γίνονται πόλεμοι κι ο μοναδικός λόγος που μπορεί να κάνει ακόμα και δύο αδέρφια να αλληλοσπαραχθούν

  2. Αυτούς που ελέγχουν το χρήμα που δεν είναι παρά οι γνωστοί μας …τοκογλύφοι.

Μπορεί να βάζουν μπροστά μας …πολιτικούς, δικτάτορες, βασιλείς, επαναστάτες, δημοσιογράφους, ιστορικούς να μας καθοδηγούν και να ερμηνεύουν τα γεγονότα όπως βολεύει στο σύστημα …αλλά από πίσω είναι πάντα αυτοί.
The Money Masters…

Χωρίς δάνεια από αυτούς …ούτε φωτοβολίδες δεν μπορούν να αγοράσουν τα κράτη… ειδικά όταν όλα τα εργοστάσια πυρομαχικών ήταν ελεγχόμενα από την οικογένεια Nobel …που ήταν επίσης «προστατευόμενη» των Rothschild.

Βρείτε 3 ώρες και 29 λεπτά, ώστε να δείτε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Money Masters, που είναι από μόνο του ένα μίνι διδακτορικό στην Οικονομία… από αυτά που αγνοούν φυσικά όλοι όσοι νομίζουν ότι σπούδασαν Οικονομικά.


Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ