Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη Αγέλης Λύκων (Alberto Bagnai)

 Ο Αλμπέρο Μπανιάι καυτηριάζει την υποκριτική «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» προς την πυρόπληκτη Ελλάδα. 

Οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας έφεραν θάνατο: Την άνοιξη του 2018 επιβλήθηκαν περικοπές 34.000.000 ευρώ στην πολιτική και αντι-πυρική προστασία της χώρας, τόσο σε πυροσβέστες όσο και σε υλικο-τεχνική υποδομή: λιγότεροι πυροσβέστες, πιο εποχικοί, λιγότερα υλικά και ανύπαρκτα μέσα. Αυτός ήταν ο επιβεβλημένος ευρωπαϊκός μνημονιακός στόχος, με κυριολεκτικά θανατηφόρες συνέπειες για τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2018. 

Ο Αλμπέρτο Μπανιάϊ καυτηρίασε την υποκρισία ευρωπαίων «σοσιαλιστών» που αποσιωπούν τις μνημονιακές περικοπές στην πυρο-προστασία της Ελλάδας, ενώ πιο παλιά συνέβαλλαν στην απάτη των «λανθασμένων πολλαπλασιαστών» του ΔΝΤ . Απολαύστε την εκπληκτική τρίλεπτη ομιλία του:




ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο τέλος του βίντεο εκ παραδρομής γράφτηκερ "φορολογικοί πολλαπλασιαστές" (του ΔΝΤ) ενώ το σωστό είναι "δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές".




Περιγραφή: Ο Alberto Bagnai καυτηριάζει την υποκριτική «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» στην πυρόπληκτη Ελλάδα. Οι μνημονιακές πολιτικές λιτότηταςέφεραν θάνατο: Την άνοιξη του 2018 επιβλήθηκαν περικοπές 34.000.000 ευρώστην πολιτική και αντι-πυρική προστασία της χώρας, τόσο σε πυροσβέστες όσο καισε υλικο-τεχνική υποδομή: λιγότεροι πυροσβέστες, πιο εποχικοί, λιγότερα υλικά και ανύπαρκτα μέσα. Αυτός ήταν ο επιβεβλημένος ευρωπαϊκός μνημονιακός στόχος, με κυριολεκτικά θανατηφόρες συνέπειες για τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2018. (82 νεκροί μέχρι στιγμής. 12μμ 26/7/2018).
Αναλυτικότερο σχετικό άρθρο: Η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων στην Ελλάδα…

UPDATE: μερικά από όσα είπε ο Μπανιάι επιβεβαιώνονται και στην πράξη από ορισμένες φοβερές δημόσιες καταγγελίες στο facebook και αλλού. Π.χ.
Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—    «Δεν πονά μόνο το Πυροσβεστικό σώμα..Πονά όλος ο κρατικός μηχανισμός, στο κομμάτι που λέγεται πρόληψη, πυρασφάλεια,πυροπροστασία» Αυτό υπογράμμισε ο Δημήτρης Βλάχος , μέλος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ», σε συνέντευξη(ΕΔΩ) στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.Ανέφερε ότι από τους 15.200 πυροσβέστες το 2009 σήμερα υπάρχουν 14.000, και σημείωσε πως έχουν μειωθεί τα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό που διατίθενται στο Πυροσβεστικό Σώμα.Τόνισε ακόμη πως από τα 1800 οχήματα  το 30% περίπου   είναι οχήματα εικοσαετίας και 215 από αυτά τριακονταετίας
Σε ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π αναφέρονται τα εξής: (διαβάστε τα εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »