Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Κλείνει τα λιμάνια της η Ιταλία, δεν δέχεται πλοίο με μετανάστες

Ο Ματέο Σαλβίνι απαγόρευσε την είσοδο πλοίου που μεταφέρει 629 μετανάστες. Τους στέλνει στη Μάλτα, αλλά εκείνη δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση διάσωσης. «Από σήμερα, και η Ιταλία θα αρχίσει να λέει όχι στην επιχείρηση της παράνομης μετανάστευσης», το μήνυμα του επικεφαλής της Λέγκα.

Την αντιμεταναστευτική γραμμή της άρχισε να θέτει σε εφαρμογή η νέα ιταλική κυβέρνηση, η οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να μην επιτρέψει σε πλοίο που μεταφέρει πάνω από 600 μετανάστες να εισέλθουν σε λιμάνι της Ιταλίας.

Σύμφωνα με
το Reuters, μάλιστα, ζήτησε από τη Μάλτα να δεχτεί το πλοίο, η οποία από την πλευρά της δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση διάσωσης, σε μια εξέλιξη που θα μπορούσε να σημάνει την έναρξη διπλωματικής διαμάχης μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών χωρών.

Η εν λόγω κίνηση από μέρους του υπουργού Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος είναι επίσης και επικεφαλής της Λέγκα, απηχεί στην αποφασιστικότητα της νέας ιταλικής κυβέρνησης να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της για αναχαίτιση των προσφυγικών εισροών στη χώρα.

«Η Μάλτα δεν δέχεται κανέναν. Η Γαλλία στέλνει ανθρώπους πίσω στα σύνορα, η Ισπανία υπερασπίζεται τα σύνορά της με όπλα», έγραψε ο Σαλβίνι στο Facebook. «Από σήμερα, και η Ιταλία θα αρχίσει να λέει όχι στο δουλεμπόριο, όχι στην επιχείρηση της παράνομης μετανάστευσης», συμπλήρωσε.


sputniknews.gr

1 σχόλιο:

  1. καιρος ηταν ο Γκουντενορβ Καλεργης να φαει χλαπατσα αυτος και η νεα αταξια ομοφυλοφυλων σαυροειδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »