Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πράσινο φως από τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Brexit

Νόμος του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε το σχέδιο νόμου για το Brexit, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την απαιτούμενη έγκρισή της.

Το νομοσχέδιο για το Brexit ενέκρινε η Βασίλισσα Ελισάβετ, ανάβοντας το πράσινο φως για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων ανακοίνωσε σήμερα ότι το νομοσχέδιο για την αποχώρηση από την Ε.Ε. έλαβε τη βασιλική συναίνεση.

Σημειώνεται ότι το νομοθετικό σώμα, στις 21 Ιουνίου, ενέκρινε το σχέδιο νόμου για την έξοδο από την ευρωπαϊκή «οικογένεια», μετά από πολύμηνη κοινοβουλευτική «σύγκρουση».


Σύμφωνα με το σύνταγμα του Ηνωμένου Βασιλείου, η βασιλική έγκριση θεωρούταν αναγκαία ώστε το νομοσχέδιο να καταστεί νόμος του κράτους.

Το νομοσχέδιο για το Brexit, μεταξύ άλλων, προβλέπει την
ενεργοποίηση της διαδικασίας εξόδου από την Ε.Ε., μέσω της κατάργησης του Συμφώνου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων του 1972.

Το τελευταίο επί της ουσίας, αποτελούσε το «αποτύπωμα» της Ε.Ε. στη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου και πλέον, κανένας νόμος της Ε.Ε. δεν έχει ισχύ στο εγχώριο νομικό σύστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρωθυπουργό της χώρας, Τερέζα Μέι, η έγκριση του νομοσχεδίου συνιστά «σημαντικό βήμα» στην πορεία για ένα ομαλό και οργανωμένο Brexit.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιούνιο του 2017 και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2019. 

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »