ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Τσίπρας: «Τους χάρισα το όνομα …μπορείτε να είστε περήφανοι!»

Η κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» του ΣΥΡΙΖΑ του 3% συν το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ …έχει καταφέρει τόσα πράγματα και τόσο γρήγορα, που δεν θα τα κατάφερνε ούτε δικτάτορας. Ακύρωσε Δημοψήφισμα, ψήφισε 2 Μνημόνια, έκοψε μισθούς συντάξεις, παραδίδει κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, έκανε τον ΕΝΦΙΑ συνταγματικό, πέρασε τη gay ατζέντα, την αποποινικοποίηση ναρκωτικών, τα αποτεφρωτήρια και πολλά άλλα και κλείνει το Μακεδονικό …φυσικά με μία τραγική υποχώρηση.

Αν δεν τα έκανε όλα αυτά με τη βοήθεια των δημοσιογράφων-πρακτόρων και των εφοπλιστών-καναλαρχών …προφανώς δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του.

Υπόσχεται «ανάπτυξη και ευημερία» στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και υπό τον έλεγχο της Τραπεζικής Μαφίας της Ευρώπης …στους Σκοπιανούς. Θα δείτε σύντομα πως
θα κινηθεί η καμπύλη του χρέους των γειτόνων μας …και θα καταλάβετε για ποιους βρικόλακες δούλεψε κι ο Τσίπρας κι ο Ζάεφ. Σήμερα έχουν Δημόσιο Χρέος στο 38% του ΑΕΠ. Θα δούμε σε δύο χρόνια αν θα το διπλασιάσουν.


Έτσι μας έκαναν κι εμάς να πανηγυρίζουμε για την καταστροφή της οικονομίας με την ένταξη στο Ευρώ, όπως μας έκαναν να πανηγυρίζουμε για τα 30 δισεκατομμύρια που θα μας χρέωναν για τις παράγκες των Ολυμπιακών …έτσι θα κάνουν και τους Σκοπιανούς να πανηγυρίζουν για την απώλεια της ελευθερίας τους …όση τουλάχιστον είχαν, για να μπορούν να υπογράφουν συμφωνίες με τους Ρώσους …χωρίς να ρωτούν τους τοκογλύφους του City του Λονδίνου.

http://www.matrix24.gr/2018/06/tsipras-i-fyrom-metonomazete-se-dimokratia-tis-vorias-makedonias/Πηγή: matrix24.gr

https://tradingeconomics.com/macedonia/government-debt-to-gdp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ