Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Πρόσεχε τι λες γιατί η Microsoft μπορεί να κλείσει τους λογαριασμούς σου!

Η Microsoft ενημερώνει τους όρους παροχής υπηρεσιών της την 1η Μαΐου και οι νέοι κανόνες απαγορεύουν ρητά τη χρήση «προσβλητικής γλώσσας» στις διάφορες πλατφόρμες της. Αυτές οι πλατφόρμες περιλαμβάνουν το Skype και το Xbox Live. Οι πλήρεις λίστες απαγορεύουν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του γυμνού.

“Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους, συμφωνείτε ότι κατά τη χρήση των Υπηρεσιών, θα ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες” εξηγεί ο νέος κώδικας δεοντολογίας. “Μην προβάλλετε δημόσια ή μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες για να μοιράζεστε ακατάλληλο περιεχόμενο ή υλικό (που περιλαμβάνει για παράδειγμα, γυμνό, κτηνοβασία, πορνογραφία, προσβλητική γλώσσα, βία ή εγκληματική δραστηριότητα)”.

Με άλλα λόγια, το να θέλετε να μιλήσετε πιο «ελεύθερα» με τη σχέση σας που ίσως βρίσκεται μακριά, θα μπορούσε θεωρητικά να οδηγήσει στο κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Skype. Η Microsoft είναι ρητή σε αυτό.

“Εάν παραβιάζετε αυτούς τους Όρους, ενδεχομένως να
διακόψουμε την παροχή Υπηρεσιών σε εσάς ή να κλείσουμε τον Microsoft Λογαριασμό σας. Ενδέχεται επίσης να εμποδίσουμε την παράδοση μιας επικοινωνίας (όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινή χρήση αρχείων ή άμεσο μήνυμα) προς ή από τις Υπηρεσίες μας, σε μια προσπάθεια να επιβάλλουμε αυτούς τους Όρους. Ακόμα ενδέχεται να καταργήσουμε ή να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενό σας για οποιονδήποτε σχετικό λόγο”.

Το πώς η Microsoft πρόκειται να καταφέρει να βρει όλα αυτά τα «κακά» παιδιά που χρησιμοποιούν προσβλητική γλώσσα στις εκατοντάδες πλατφόρμες της, δεν είναι ξεκάθαρο.

“Κατά τη διερεύνηση εικαζόμενων παραβιάσεων αυτών των Όρων, η Microsoft επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ελέγξει το περιεχόμενό σας προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε ολόκληρες τις Υπηρεσίες και ούτε θα επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο.”

Αυτό υποδηλώνει ότι η εταιρεία θα απαντά σε καταγγελίες, ενώ ταυτόχρονα πιθανώς θα παρακολουθεί ορισμένες από τις υπηρεσίες της για άτομα που παραβιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας.

Φυσικά, εάν θέλει να βρει παραβάτες αυτών των νέων κανόνων, η Microsoft δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξει στα περισσότερα από τα παιχνίδια στη δική της πλατφόρμα. Μερικοί τίτλοι του Xbox Live περιέχουν σίγουρα κάποιου είδους «βία».


SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »