Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Το συλλαλητήριο στον Πύργο για την Μακεδονία

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο Ηλείας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με κεντρικό ομιλητή τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμόσο.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Πύργος Ηλείας — Δορυφορική Σύνδεση του Super TV Πελοπόννησος… Συλλαλητήριο στον Πύργο Ηλείας για το Μακεδονικό και τους δύο «όμηρους» Στρατιωτικούς.


Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον
Ακάθιστο Ύμνο τον οποίο έψαλλαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από την Ηλεία, ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους σωματεία και απλοί πολίτες, έστειλαν το μεσημέρι της Κυριακής, ηχηρό μήνυμα αφύπνισης προς την Κυβέρνηση, για την ονομασία της Μακεδονίας.

Με πανό και συνθήματα πως η «Μακεδονία είναι Ελληνική», ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία του ΟΤΕ στον Πύργο, απέδειξε πως η Ηλεία, συμπάσχει και δίνει κοινό αγώνα για την διασφάλιση της ιστορίας της Ελλάδας.

Σκοπός του συλλαλητηρίου άλλωστε ήταν να δώσει και η Ηλεία το δικό της «παρών» στον κοινό αγώνα του Ελληνισμού ώστε να στηριχθούν τα κοινά δίκαια απέναντι στην συνεχιζόμενη παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Επίσκοπος Ωλένης, Αθανάσιος και ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής ενώ ο κ.κ. Αθανάσιος μεταφέροντας μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού, τόνισε ότι «Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική».


Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Ακάθιστο Ύμνο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» που έψαλλαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο Ηλείας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με κεντρικό ομιλητή τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμόσο.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)







AZ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ