Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η Νέα Τάξη μας επιβάλλει να θρηνήσουμε για την …85χρονη Εβραία

Στην Γαλλία γίνονται τουλάχιστον 1.000 δολοφονίες και τουλάχιστον 75.000 βιασμοί …ετησίως! Μάλιστα οι 5.000 εκ των βιασμών αυτών είναι ομαδικοί βιασμοί.

Πολλοί από αυτούς τους φόνους όπως και πολλοί από τους βιασμούς έχουν 100% ρατσιστικά κίνητρα… αλλά ποτέ δεν απασχολούν τον παγκόσμιο τύπο. Ειδικά αν αφορά ρατσισμό που ΔΕΝ βολεύει τη Νέα Τάξη.

Μία μόνο δολοφονία όμως απασχολεί τον Παγκόσμιο Τύπο από χθές… κι αφορά μία 85χρονη Εβραία. Αν δεν ήταν Εβραία …θα μιλούσαν για μία απόπειρα ληστείας από αγνώστους που απλά είχε τραγική κατάληξη …όπως οι εκατοντάδες παρόμοιες που έγιναν στην Ελλάδα με θύματα ανήμπορους ηλικιωμένους.

Στην περίπτωση της 85χρονης όμως έδωσαν απευθείας το στίγμα ότι πρόκειται για έγκλημα αντισημιτικό.

Αν αφορούσε κατώτερες ράτσες ανθρώπων όπως εμείς …θα μιλούσαν για ρατσιστικό έγκλημα. Αλλά για τους εκλεκτούς του Θεού …υπάρχει ξεχωριστή λέξη …όπως και ξεχωριστός νόμος περί αντισημιτισμού που διαφέρει από αυτόν του ρατσισμού.

Θέλουν να μας πείσουν λοιπόν ότι κάποιος θέλησε να
ρισκάρει τη ζωή του σκοτώνοντας μία Εβραία 85 ετών(!) της οποίας ο θάνατος δεν θα άλλαζε τίποτα, ούτε θα μπορούσε να θεωρηθεί κατόρθωμα στους κύκλους των εχθρών των Eβραίων.


Ενώ θα μπορούσε να πάρει το ίδιο ρίσκο σκοτώνοντας έναν Εβραίο μεγαλοτοκογλύφο ή έναν μεγαλοεκδότη ή έναν μεγαλοεπιχειρηματία κ.λπ.… Όμως τέτοιες σκέψεις …δεν περνούν ποτέ από το μυαλό των συντεταγμένων δημοσιογράφων …που απλά επαναλαμβάνουν ό,τι απαιτούν οι επικυρίαρχοι.


Όταν κάποιος ακουμπάει Εβραίο …στον πλανήτη των τοκογλύφων… πρέπει να θρηνήσουν όλοι υποχρεωτικά… ακριβώς όπως στη Βόρεια Κορέα …που χλευάζουν οι Δυτικοί, ενώ είναι 10 φορές χειρότεροι.


Ο Κιμ της Βόρειας Κορέας …με το ζόρι βάζει να θρηνεί τη δική του χώρα όποτε θέλει …ενώ οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν όλους τους πολιτικούς της Δύσης και όλους τους δημοσιογράφους …να θρηνήσουν ομαδικά και συντονισμένα. Και δεν διανοούνται να μην θρηνήσουν στο πρόσταγμα των τοκογλύφων.


Έτσι θρήνησαν για τους 2–3 Εβραίους που σκοτώθηκαν (λένε) στην επίθεση κατά του περιοδικού Charlie Hebdo αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που ΔΕΝ σκέφτηκαν ούτε στιγμή πριν σκοτώσουν 500.000 Σύριους για να ανατρέψουν τον Άσαντ …ή 576.000 μωρά στο ΙΡΑΚ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ.


Κάπως έτσι θρηνούν και για το Ολοκαύτωμα …σχεδόν σε καθημερινή βάση …αλλά ποτέ για τους νεκρούς του Νετανιάχου, του Μπους ή του Ομπάμα.


Για τη δολοφονία της 85χρονης Εβραίας λοιπόν… κατεβαίνουν στους δρόμους και πάλι όλοι οι πολιτικοί της Γαλλίας.


Για τους 1.000 Γάλλους που έχασαν τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο …ποιος νοιάστηκε ποτέ;

https://www.nytimes.com/2012/10/12/world/europe/in-france-light-gang-rape-penalties-prompt-outcry.htmlΠηγή: nytimes.com

https://www.lexpress.fr/actualite/societe/tournantes-le-calvaire-de-nina-et-stephanie_1162544.htmlΠηγή: lexpress.fr




https://www.independent.co.uk/news/world/europe/paris-march-tv-wide-shots-reveal-a-different-perspective-on-world-leaders-at-largest-demonstration-9972895.html
Πηγή: independent.co.uk





http://www.naftemporiki.gr/story/1334504/gallia-poreia-olon-ton-politikon-dunameon-plin-lepen-gia-ti-dolofonia-85xronis-ebraias
Πηγή: naftemporiki.gr

ΑΖ Νews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ