Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο μικρός Αϋλάν... ο μικρός Ομράν... τώρα και η βαλίτσα!

Γράφει: Ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν'»

Μενέλαος Λουντέμης, "Οδός Αβύσσου, αριθμός 0"


Η @UNICEF_Italia -όπως όλες οι συντονισμένες με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ "ανθρωπιστικές" οργανώσεις, ΜΚΟ, "αριστερές" οργανώσεις, ΜΜΕ και σια- με τη χαρακτηριστική φωτογραφία ενός παιδιού μέσα σε μια βαλίτσα ενημερώνουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ομήρων αμάχων των τρομοκρατών από την Ανατολική Γκούτα με την εξής "διδασκαλία":


«Μία εικόνα που διηγείται περισσότερα από χίλιες λέξεις. Πατέρας και γιος ανάμεσα σε χιλιάδες πολίτες που χθες μπόρεσαν να
εγκαταλείψουν τη Χαμουρία, στην ανατολική Γκούτα. Τις ίδιες ώρες μπορέσαμε να μεταφέρουμε τροφή και είδη πρώτης ανάγκης στη Ντούμα, όπου συνεχίζεται η πολιορκία».

Εμείς θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σ' αυτή την κατασκευασμένη φωτογραφία που θα κατακλύσει ΟΛΑ τα ΜΜΕ από τις αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες και που πρώτη η UNICEF προβάλλει και τονίζει ότι "μεταφέρει τροφή στην πολιορκημένη Ντούμα" - με μία απλή ερώτηση:
Το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που πρόσφερε στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ ο ελληνικός -αρχές 2009-, για τα παιδιά της Γάζας μετά τους φονικούς βομβαρδισμούς, θα μας απαντήσει η UNICEF που εξαφανίστηκαν;



Στα παιδιά της Γάζας όχι μόνον δεν έφτασε ένα (1) ευρώ, αλλά ούτε ένα μικρό μπουκαλάκι νερού!




Τα παιδάκια που σώζουν στη Γκούτα οι στρατιώτες της κυβέρνησης -με τη συμμετοχή των δύο (2) Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρίας- του "χασάπη Άσαντ", αλλά κι οι... 17.000 άμαχοι (γέροντες γυναικόπαιδα, όμηροι των τρομοκρατών για 7 χρόνια) ως σήμερα, δεν υπάρχουν.




Φυσικά ούτε η επίσημη παρέμβαση ομιλία στον ΟΗΕ του Σύρου πρεσβευτή Al Jaafari φθάνει στα αυτιά και μάτια των ΜΜΕ και "ευαίσθητων" οργανισμών.
«Ψεύτες... ψεύτες... ψεύτες...


Ο Συριακός στρατός άνοιξε δύο ασφαλείς διαδρόμους διάσωσης κι υποδοχής χιλιάδων Σύρων πολιτών που δραπετεύουν από τις ελεγχόμενες από τρομοκράτες περιοχές, που τους κρατούν ομήρους-ανθρώπινες ασπίδες στη Γκούτα.


Ο ΟΗΕ κι ανθρωπιστικές οργανώσεις του δεν πρόσφεραν τίποτα σε βοήθεια των Σύρων πολιτών που δραπετεύουν από τους τρομοκράτες στη Γκούτα και την Αφρίν.
Ο ΟΗΕ αντί ν' ανησυχεί για την περίθαλψη των Σύρων πολιτών, μας ζήτησε να να εξασφαλίσουμε ασφαλή έξοδο σε 76 μέλη της οργάνωσης Λευκά Κράνη (οργάνωση της Αλ Κάιντα)».


Η ήττα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι μια απλή ήττα, αλλά πανωλεθρία που έγινε ορόσημο για τους λαούς που αντιστέκονται. Το θεριό ξεψυχάει και γίνεται επικίνδυνο... Από τα τελευταία του όπλα η προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις, η "ευαίσθητη" δικαιωματική "αριστερά"-Σόρος. Για να μην ξεχνάμε Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!
Στρατευμένοι και συντονισμένοι σ' αυτή την κατεύθυνση, εκτός από τα ΜΜΕ, δυστυχώς κι οι Συγκλητικοί του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης... και είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι: Συγκλητικοί του ΑΠΘ ντρέπεστε; «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»!


Κάθε σπιθαμή Συριακής γης θα ελευθερωθεί!
Ο ελληνικός λαός σε αντίθεση με όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων, δεν ξεχνάει την κρίση του Μάρτη 1987, τη Συρία και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το Μάρτη 2018 με ομήρους δύο Έλληνες στρατιώτες: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!



Υ.Γ. ChildrenUnderAttack μας λέει σήμερα η πιο αναξιόπιστη οργάνωση του ΟΗΕ, η UNICEF. Σίγουρα "τα παιδιά δέχονται επίθεση", αλλά δεν θα ήταν περισσότερη έντιμη η ένοχη σιωπή από την αποσιώπηση και συγκάλυψη παιδικών εγκλημάτων;
Όταν ανθρωπόμορφα κτήνη, δολοφόνοι μισθοφόροι, "μετριοπαθείς" εξεγερμένοι για την "πολιτισμένη" δύση, έστελναν τα παιδιά τους από τη Γκούτα ν' αυτοκτονήσουν μέσα σε αστυνομικά τμήματα, σχολεία, με ανατίναξη από τους τζιχαντιστές με ωρολογιακούς μηχανισμούς;

Το σχετικό βίντεο του 2016 είναι από τη Γκούτα που σήμερα ανησυχεί τα ΜΜΕ και την "πολιτισμένη" δύση δεν προκάλεσε καμία "αγανάκτιση":




πηγή
Το ιστορικό και ο διάλογος του βίντεο:



Το Βίντεο παρουσιάζει την μικρή 8χρονη Fatima που ανατινάχθηκε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή al midan στη Δαμασκό να καθοδηγείται και να εξοπλίζεται από τους ίδιους της τους γονείς για την αποστολή της καμικάζι. Ο πατέρας που είναι τ. μέλος της Jabhat al Nusra o Shaddad Abdul Rahman « Abou Fatima,» προετοιμάζει την κόρη για την επίθεση αυτοκτονίας. Το ένα βίντεο δείχνει τη συνομιλία του Shaddad με την κόρη του Fatima και την ακόμη πιο μικρή την Islam:


– Fatima τι θα κάνεις σήμερα;
– Μια επιχείρηση μάρτυρα..
– Που;
– Στη Δαμασκό.
-Στη Δαμασκό.Εσύ είσαι μικρή δεν είσαι ούτε καν 9 ετών.

Δεν απαντά η μικρή.
– Πατέρας: Είμαι ο Νιμρ.Η Ισλάμ ειναι 7 χρονών και η Φατίμα 8 χρονών.Ειρήνη να έχεις ..
– Μητέρα: να έχεις υπομονή.
– Πατέρας: Γιατί στέλνεις τα κορίτσια σου το ένα είναι 7 και το άλλο 8 είναι πολύ μικρά για τζιχάντ.
– Μητέρα: Κανένας δεν είναι μικρός για το τζιχάντ. Γιατί το τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε μουσουλμάνο.όλοι γέροι μεγάλοι μικροί.
– Πατέρας: Έχεις δίκιο.Ο Θεός να σε ευλογεί.Είθε ο Θεός να δεχθεί τις κόρες σου είθε ο Θεός να ευχαριστηθεί από εσένα.
Φωνάζουν μάνα και κόρες »Αλλάχ ακμπάρ ».
– Πατέρας: Έλα άστες τώρα άστες να φύγουν θα πάνε να πολεμήσουν στο όνομα του Θεού.

Έχουν φορέσει μάυρα ρούχα niqab τα έχει αγκαλιά και τους δίνει οδηγίες για το πως θα γίνουν καμικάζι. Προφανώς τους βιντεοσκοπεί η μάνα. Στο φόντο της όλης σκηνής η μαύρη παντιέρα με κορανικά εδάφια. 

Στο α΄βίντεο με την μητέρα φοράνε ακόμη τα κοσμικά ρούχα ενώ στο β΄βίντεο με το πατέρα φορούν μαύρα ρούχα. Ο πατέρας υποκινεί τα κορίτσια να γίνουν καμικάζι γιατί έτσι θα υλοποιήσουν τα διδάγματα του ισλάμ. Η 1 από τις κόρες του ανατινάχθηκε με ζώνη εκρηκτικών στο αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού. Τα ειδησεογραφικά υποστηρίζουν ότι και τα 2 κορίτσια πήγαν ν΄ανατιναχθούν στο αστυνομικό τμήμα αλλά το ένα δεν το άφησαν οι φρουροί να διεισδύσει.

Η ομάδα που συντόνιζε την όλη επίθεση, διαβάζουμε στο dimpenews.com, ζήτησε από την κόρη να ματαιώσει την επίθεση γιατί πληροφορήθηκε ότι ο αριθμός των αστυνομικών στο τμήμα ήταν μικρός.Η Fatima όμως αρνήθηκε λέγοντας : «Όχι θέλω να συναντήσω (να δω) το πρόσωπο του Θεού«.
Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ώθησε την κόρη του για να γίνει αυτή η ενέργεια ως «εκδίκηση για τα παιδιά του Χαλεπίου....

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »