Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Με εντολή των ΗΠΑ η μαζική επίθεση στον Σαββίδη;

Ιβάν Σαββίδης
Επί 5 συνεχόμενες ημέρες …πρώτο θέμα σε όλα κανάλια, όλες τις ώρες της ημέρας …ο Ιβάν Σαββίδης. Γιατί άραγε; Γιατί αυτοί που τον κρίνουν είναι πιο καθαροί από τον Σαββίδη; Είναι πιο πατριώτες; Προσέφεραν στην Ελλάδα κάτι παραπάνω; Ή απλά είναι όλοι αποδεδειγμένα πράκτορες κι έχουν πάρει εντολή να επιτεθούν μαζικά εναντίον κάποιου που αυξάνει την επιρροή της Ρωσίας στην Ελλάδα;

Και ξανά οι επαναστάτες συμπολίτες μας …ταυτίζονται με τους νταβατζήδες εφοπλιστές και τα συμφέροντα αυτών και ξανά δεν τους φαίνεται περίεργο να έχουν κοινούς εχθρούς με όλο το σύστημα διαπλοκής της χώρας και ξανά αισθάνονται ότι έχουν δίκιο τα κανάλια και όλοι μαζί θέλουν τον Σαββίδη να φύγει από την Ελλάδα… ακριβώς όπως επιθυμεί η Αμερικανική Πρεσβεία. Μέχρι που πείστηκαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέβηκε στην εξουσία με τη στήριξη Soros, Rothschild, Goldman Sachs, Levy Institute κ.λπ. …αλλά λόγω Ιβάν Σαββίδη.

Στο πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία …οι Στρατιωτικοί έσπευσαν να καταλάβουν την Κρατική Τηλεόραση …γιατί όποιος ελέγχει την τηλεόραση …ελέγχει τη σκέψη των ανθρώπων.

Οι πολίτες δεν μπορούν να φανταστούν για ποιον λόγο στήνεται ένας δημοσιογραφικός οργανισμός που
απαιτεί τεράστιες επενδύσεις …προκειμένου να τους παρέχει «έγκυρη ενημέρωση» …δωρεάν. Δεν σκέφτεται κανένας ότι το τελευταίο που θα ενδιέφερε τους εκδότες και τους καναλάρχες είναι να ξυπνήσουν τους πολίτες.

Όσο περισσότερο ξυπνάμε τόσο λιγότεροι θα γίνουν αυτοί που μας εκμεταλλεύονται …αλλά είναι τόσο γλυκός κι ανέμελος ο ύπνος μας, που κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει σε μία εφιαλτική πραγματικότητα, όπου δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.


http://www.protothema.gr/greece/article/617956/o-ivan-kai-oi-amerikanoi/
Πηγή: protothema.gr

http://www.mononews.gr/big-story/o-poutin-mplokari-ton-savvidi-o-rolos-ton-amerikanon
Πηγή: mononews.gr

http://www.parapolitika.gr/article/veto-ston-ivan-savvidi-apo-tous-amerikanous
Πηγή: parapolitika.gr

http://www.kathimerini.gr/937673/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/aixmes-tzefrei-paiat-gia-toys-ependytes-ston-ol8
Πηγή: kathimerini.gr

Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ