Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων κατέστησαν πιο επικερδείς από την πώληση εξοπλισμών, δήλωσε ο Πούτιν

© RIA Novosti / Sergey Guneev
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέπτεται το Εθνικό κέντρο κτηνοτροφίας του Λουκιανένκο στο Κρασονταρ, 12 Μαρτίου 2018

Krasnodar, 12 Μαρτίου - RIA Novosti.
Τα έσοδα από τις εξαγωγές αγροτοβιομηχανικού συγκροτήματος (AIC) της Ρωσίας είναι κατά ένα τρίτο υψηλότερα από τα κέρδη από τις εξαγωγές όπλων και των στρατιωτικών εξοπλισμών δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Θυμάμαι ότι πριν από δύο χρόνια όταν είπα για το γεγονός μου είπαν ότι είναι απίστευτο, αλλά οι εξαγωγές των αγροτικών επιχειρήσεων ήταν ισοδύναμες με τις εξαγωγές όπλων, σήμερα υπερβαίνουν κατά το ένα τρίτο", δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας στη σύνοδο ολομέλειας του εθνικού φόρουμ των γεωργικών παραγωγών. Υπενθύμισε ότι
τα έσοδα από εξαγωγές του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος (MIC) είναι 15,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι σε σύγκριση με το 2000 οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων αυξήθηκαν πολλές φορές.

"Σε σύγκριση με το 2000, η εξαγωγή των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων μεγάλωσε είναι φοβερό να μιλάμε για ένα νούμερο 16 φορές πάνω. Απλά εκπληκτικό», - δήλωσε ο Πούτιν.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Αλέξανδρος Tkachev τον Ιανουάριο δήλωσε ότι οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων από τη Ρωσία μέχρι τα τέλη του 2017 αυξήθηκαν κατά 15% και έφθασαν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πέρυσι το Υπουργείο Γεωργίας έχει αναπτύξει ένα κρατικό πρόγραμμα ανάπτυξης της γεωργίας, το οποίο υποδηλώνει ότι η εξαγωγή των γεωργικών προϊόντων το 2020 θα αυξηθεί σε 21,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

https://ria.ru
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ