Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Σκοταδισμός «κύριε» Φίλη είναι…

Νίκος Φίλης
Σκοταδισμός κύριε Φίλη είναι να μην λέτε ποτέ την αλήθεια στους ψηφοφόρους σας. Να τους κρύβετε ότι είστε ένας θίασος που κάνει παντομίμα διακυβέρνησης …εκτελώντας εντολές ξένων συμφερόντων αδιαλείπτως από το 1821 …κι όχι μόνο τώρα που μας «έσωσαν» από την χρεοκοπία.

Σκοταδισμός είναι …να έχετε αφαιρέσει τη λέξη Rothschild από όλα τα βιβλία της Ιστορίας και των Οικονομικών και να τρέμετε να την προφέρετε …για να προστατεύσετε τα ανώμαλα αφεντικά σας.

Σκοταδισμός είναι να παριστάνετε τους επαναστάτες την ίδια στιγμή που δουλεύετε για ένα μονολιθικό παγκόσμιο καθεστώς εξουσίας με επικεφαλής ρατσιστές τοκογλύφους.

Σκοταδισμός είναι να προσπαθείς να ενοχοποιείς τον φτωχό λαό …για να συγκαλύψεις τα εγκλήματα της Ελίτ που υπηρετείς …στα πρότυπα του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης».

Σκοταδισμός είναι να μην ενημερώνεις τον λαό που σε
πληρώνει πόσες φορές μπήκε ο κάθε πολιτικός να λάβει οδηγίες από ξένες πρεσβείες και τι ανταλλάγματα πήρε για να εξαπατήσει τους Έλληνες προς όφελος των ξένων.

Σκοταδισμός είναι να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι πιο έξυπνοι …οι βλάκες και τα θύματα της αριστεράς …από τους βλάκες και τα θύματα της δεξιάς.

Η επιβολή του σκότους και η συγκάλυψη της αλήθειας είναι ο λόγος που εκλέγονται οι πολιτικοί. Τον σκοταδισμό που καλλιεργείτε επειδή σας βολεύει η άγνοια …θα τον υποστείτε.

Να παριστάνετε τους διαφωτιστές εσείς …με τις πλάτες των ρατσιστών τοκογλύφων που σας έκαναν κυβέρνηση …πιστεύετε ότι πείθει οποιονδήποτε …πέρα από τη γλίτσα που κυκλοφορεί στα κομματικά σας γραφεία;

Θα τρέχετε …και δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε …αν δεν μετακομίσετε μαζικά στο εξωτερικό.



Πηγή: kathimerini.gr

ΑΖ Νews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »