Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Οι Αναρχικοί φρόντισαν για τον «καλλωπισμό» της Μπόση. Του Τσίπρα πότε;

Αναρχικοί με κείμενό τους που ανέβηκε στο indymedia αναφέρουν πως η εισβολή σε αίθουσα του πανεπιστημίου Πειραιά έγινε «σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς που διώκονται ως «ατομικοί τρομοκράτες»».

Ανέβασαν δε και φωτογραφίες με τη Μαίρη Μπόση «λουσμένη» με κόκκινη μπογιά. Και με ειρωνεία χαρακτηρίζουν «καλλωπισμό» το γεγονός πως περιέλουσαν με μπογιές την καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Μαίρη Μπόση, εν ώρα μαθήματος…

Όπως αναφέρεται στο κείμενο «κατά την διάρκεια της παρέμβασης διακόπηκε το μάθημα, φωνάχτηκαν συνθήματα, ανοίχτηκε πανό, πετάχτηκαν τρικάκια, διαβάστηκε και μοιράστηκε το κείμενο που ακολουθεί».Και η αναφορά στην ίδια τη Μαίρη Μπόση είναι η εξής: «Τέλος αναγνωρίζοντας την προσφορά της κυρίας Μαρίας Μπόση στην «αντιτρομοκρατική» πολιτική φροντίσαμε για τον καλλωπισμό της, αφού την περιλούσαμε με χρώματα».

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν στη συνέχεια του κειμένου τους, θεωρούν ότι η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά -μεταξύ άλλων που της «προσάπτουν»- «έχει σταθεί με
συνέπεια απέναντι στους φυλακισμένους αγωνιστές, τις ριζοσπαστικές πρακτικές των ανατρεπτικών κινημάτων και στους κοινωνικούς αγώνες ευρύτερα».

«Οι σύντροφοι παρότι έχουν αθωωθεί αμετάκλητα από την κατηγορία της ένταξης στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, μέσω μιας δικαστικής «καινοτομίας» διώκονται ως «ατομικοί τρομοκράτες» με αποτέλεσμα να έχουν καταδικαστεί σε βαρύτατες ποινές κάθειρξης».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ