Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Είναι οι τζιχαντιστές οι μόνοι τρομοκράτες;

Γ. Λιναρδής

Όλοι οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι ξεχνάνε επιμελώς να μας αποκαλύψουν ή να μας υπενθυμίσουν ότι μέχρι πρότινος το ISIS ήταν για τα ίδια αυτά ΜΜΕ το «κίνημα της αραβικής άνοιξης» της Μέσης Ανατολής που θα ωθούσε στην κατάρρευση τα μη αρεστά στην Δύση καθεστώτα της Λιβύης, της Τυνησίας, της Αιγύπτου, της Συρίας και του Ιράκ και θα οδηγούσε αυτές τις χώρες στον «δημοκρατικό ανασχηματισμό».

Σημαντικό ρόλο βέβαια στην «τρομοκρατική φιλοσοφία» αυτών των μουσουλμάνων, μια φιλοσοφία που το τελευταίο διάστημα ανθίζει και λόγω της λαθρομετανάστευσης, παίζει η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στα πεδία μαχών της Μέσης Ανατολής . 

Όμως ας μην αυταπατώμεθα. Αυτοί οι τρομοκράτες που για τα μέσα ενημέρωσης από υπερασπιστές και good guys της «αραβικής άνοιξης» και της πορείας προς την «δημοκρατία» της Μέσης Ανατολής έγιναν εν μια νυκτί bad guys, αυτοί οι νεαροί δεν είναι οι μόνοι τρομοκράτες.

Τρομοκράτες είναι επίσης το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον, είναι το σχέδιο «Yinon» για το μεγάλο Ισραήλ, είναι το
σχέδιο Μπρεζίνσκι για περικύκλωση της Ρωσίας, είναι τα ενεργειακά σχέδια των  τραπεζιτών και των πετρελαϊκών εταιριών του σιωνιστικού συμπλέγματος. 

Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι η οικογένεια Μπους, η οικογένεια Κλίντον, ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Σαρκοζί, ο Μπλέρ, τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, όσοι σιωπούν στα εγκλήματα της σιωνιστικής ολιγαρχίας και αυτοί που καλωσορίζουν, καθήμενοι στους καναπέδες τους, τους αυριανούς τους βιαστές και σφαγείς.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ