Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

POS: Το πολυεργαλείο των νταβατζήδων

POS σημαίνει: να σε υποχρεώνει το κράτος με νόμο και μάλιστα να σε εκβιάζει με φυλάκιση και κατασχέσεις ...να καταβάλλεις νταβατζιλίκι 2% από τον τζίρο σου σε 4 ιδιωτικές Τράπεζες και οι βουλευτές, οι δικαστικοί και οι συνταγματολόγοι να κάνουν τις πάπιες.

Ένας λόγος επιπλέον να συνειδητοποιήσουμε την παντοδυναμία των τοκογλύφων επάνω στις κυβερνήσεις. Κι αυτό μόνο για όσους αγνοούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τράπεζας της Ελλάδος και τους απίστευτους, προδοτικούς, αποικιοκρατικούς νόμους που ψήφισαν και κράτησαν μυστικούς εδώ κι 100 χρόνια οι πράκτορες της Βουλής.

Δικαστές, Πολιτικοί και Συνταγματολόγοι ...συνωμοτούν συνεχώς για την νομική προστασία των συμφερόντων των τοκογλύφων και την ασυλία τους από κάθε δικαστική εμπλοκή ...σταθερά εις βάρος των πολιτών και ειδικά των πιο φτωχών.

Ούτε ένας νόμος δεν ευνόησε τους φτωχούς μέσα στην κρίση, τους οποίους αδίκησαν κατάφωρα κι ούτε ένας νόμος δεν ακούμπησε τις τράπεζες. Συνεχίζουν ασταμάτητα να ψηφίζουν νόμους που οδηγούν σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ μεταφορά του πλούτου, από τις τσέπες των πολιτών, στους τραπεζίτες.


Πηγή: capital.gr


Και λογικό και επόμενο είναι με όλα αυτά να μην υπάρχει καμία απωλύτως αντίδραση από τους άμεσα θιγόμενους. Λίγοι κατάλαβαν την παράσταση των απογόνουν του Στάλιν που αποδείχθηκαν ένα από τα πιο τέλεια εργαλεία στα χέρια εκείνων που ήθελαν να μας υποτάξουν. Είναι τέλεια στημένο το θέατρο με τα κόμματα και τις ιδεολογίες και με εκατομμύρια διαπλεκόμενους ή χαζούς ή χέστες. Τίποτα δεν κουνιέται. Δεν κουνιέται Φύλλο! Αυτοί που θίγονται δεν έχουν κουράγιο και τρόπο να οργανωθούν, ενώ τα λαμόγια αμέσως δημιουργούν κόμματα, συνδικάτα κ.λπ.


Λίγοι δηλαδή κατάλαβαν ότι το POS στην επιχείρηση αποτελεί υποχρεωτική προμήθεια στις τράπεζες και απόλυτο έλεγχο του καταναλωτή!


Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι να μην πληρώσει κανείς φόρο για μια δαπάνη, αλλά η ίδια η δαπάνη που όντας 2% στον τζίρο μπορεί να αντιστοιχεί στο 10% του καθαρού κέρδους ...η απώλεια του οποίου θα προκαλέσει νέα λουκέτα. Αν κάποιος πουλάει με 9% κέρδος και του πάρουν 2% επί της τελικής τιμής... τον έσφαξαν με το βαμβάκι πρακτικά... Τέχνη στην οποία είναι επιστήμονες οι τοκογλύφοι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ