Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το ξέχασαν το φονικό της ...Αίγινας;

Θερίζεις 3-4 ανθρώπους με ένα ταχύπλοο. Δεν σταματάς να μαζέψεις τραυματίες και νεκρούς... Φεύγεις σαν να μην τρέχει το παραμικρό, πας σπίτι, κάνεις ένα ντουζάκι, παραδίδεσαι στην αστυνομία και την άλλη μέρα, έχουν ξεχάσει όλοι τις 4 οικογένειες που καταστράφηκαν.


Όλοι αυτοί οι ευαισθητούληδες που ήθελαν δικαιοσύνη για τον Γρηγρόπουλο, την Κούνεβα και τον Φύσσα που κρύφτηκαν; Γιατί δεν διαδηλώνουν να ζητήσουν παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κι ολόκληρης της κυβέρνησης; Γιατί απλά δεν βολεύει τα αφεντικά τους η περίπτωση αυτή για εκμετάλλευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει τόσο καλά στο πλιάτσικο των πολιτών, που δεν τον κουνάει κανένας.

Γράφει σχετικά η "Φιλονόη και φίλοι..." :


Ρε σεις δημοσιογραφάρες του κώλου…




Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος ρε, από το λεχθέν και φονικό της Αίγινας, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και μία τουρίστρια ακρωτηριάσθηκε και, ακόμη, δεν μάθαμε, εμείς οι περίεργοι, ποιός οδηγούσε το φονικό ταχύπλοο και ποιά κυρία υπουργού ήταν δίπλα του και του κράταγε τον π@ύτσο.

Εκείνη δε η δικογραφία της υποθέσεως, χάθηκε μαζί με τον …Κούγια και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Κάντε κάποιο ρεπορτάζ ρε μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος, τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος και όπως έχουν πει οι παλαιοί δεν ….υπάρχουν ειδήσεις.
Μπορεί ν’ ανακαλύψετε κάποιαν αλήθεια που να ρίξει και την κυβέρνηση ρε.

Βαξεβάνη ακούς;
Χύμα της ρε της υποθέσεως, αποκάλυψε την και εγώ θα γίνω ετήσιος συνδρομητής στο Ντοκουμέντο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ