Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; (2)

Και να που οι αμερικανοί «ειδικοί» έρχονται να μας σώσουν από άλλη μία καταστροφική συνήθεια που έχουμε: την κατανάλωση ψωμιού από σιτάρι!

Ο καρδιοχειρουργός Steven Gundry λοιπόν, μας αποκαλύπτει ότι το μόνο ψωμί που ΠΡΕΠΕΙ να τρώμε είναι αυτό της αμερικάνικης εταιρείας Barely Bread. Το υγιεινότατο αυτό «ψωμί» φτιάχνεται με αλεύρι από αμύγδαλο, σπόρους και καρύδα. Τα ψωμάκια της εταιρείας δεν περιέχουν λέει καθόλου λεκτίνες.

Οι λεκτίνες είναι μία ομάδα πρωτεϊνών με δηλητηριώδεις ιδιότητες, περιέχονται ΣΕ ΟΛΑ τα τρόφιμα, και αυτός είναι ένας λόγος που μουλιάζουμε τα όσπρια. Οι λεκτίνες φεύγουν και τα όσπρια γίνονται πιο εύπεπτα.

Προφανώς και τα ψωμάκια της τρομερής εταιρείας θα περιέχουν ίχνη λεκτίνης, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τον τρομερό καθηγητή που ενδιαφέρεται τρομερά για την υγεία μας (και φυσικά για την υγεία των μετοχών της εταιρείας).
Και για να σας πείσω να τρώτε και εσείς τέτοια «ψωμιά» ορίστε τι περιέχουν τα θαυματουργά αυτά ψωμάκια (που στέλνονται και με κούριερ!!!).


Ασπράδια αυγού
Αυγά
Άγλυκο πουρέ μήλου
Αλεύρι αμυγδάλου
Αλεύρι Κασάβας
Φλούδες Ψύλιου
Νερό
Λάδι σπόρων λιναριού
Λάδι καρύδας
Αλεύρι καρύδας
Μπέικιν πάουντερ (φωσφορικό ασβέστιο, άμυλο πατάτας, διττανθρακικό κάλιο)
Μηλόξυδο
Αλεύρι γλυκοπατάτας
Σκόνη σκόρδου
Αλάτι
Κρέμα κρεμμυδιού
Σόδα ψησίματος


Φυσικά, ο «ειδικός» δεν λαμβάνει καθόλου υπόψιν του τα δεκάδες χιλιάδες χρόνια που ο άνθρωπος καταναλώνει σιτηρά με αποτέλεσμα το ψωμί να θεωρείται «γνωστή τροφή» από τον οργανισμό μας.

Ούτε λαμβάνει υπόψιν του ότι τα περισσότερα συστατικά του «υγιεινού ψωμιού» δεν είναι παρά προϊόντα βιομηχανικής κατεργασίας.

Οι φανατικοί της υγιεινής διατροφής δεν έχουν παρά να περιμένουν λίγο και θα δουν τα «υγιεινά ψωμάκια» να έρχονται και στο Ελλαδιστάν, αν δεν κυκλοφοράνε ήδη τα ίδια ή κάποιας άλλης εταιρείας. Και φυσικά θα τρέξουν να τα αγοράσουν ακολουθώντας τυφλά ΚΑΙ αυτήν την μόδα της δήθεν υγιεινής διατροφής χωρίς λεκτίνη.

Και μετά θα αναρωτιούνται για ποιόν λόγο είναι άρρωστοι με τόσα «υγιεινά» πράγματα που τρώνε…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ