Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Το πρακτορείο της Κόκκινης Φυλής

Πράκτορες- Δεξιότεροι- Συριζαίοι. Από την Ιντέλιτζεντ Σέρβις
και τον Μπάλφουρ στον Σόρος

Το έγραφα στις 31 Αύγουστος 2008

1. Στις 28 Αυγούστου κυρώθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συμφωνία για την κατασκευή του ελληνορωσικού αγωγού φυσικού αερίου South Stream.
Η ΚΚΕ Α.Ε δήλωσε παρών , ίσως επειδή δεν μετέχει καμία δική της εταιρεία στην κατασκευή- ενώ καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλαβάνος, δήλωσε ότι το κόμμα του καταψηφίζει γιατί λόγους «περιβαλλοντικής πολιτικής».
Για την Πράσινη Ανάπτυξη, ο «Συνασπισμός», βρέθηκε στην ίδια πλευρά με την αμερικανική πρεσβεία, το οικολογικό ΝΑΤΟ, (που μας έλεγε ότι λόγω «Καυκάσου» ,
η κύρωση θα ήταν αντίθετη με τις αποφάσεις της συμμαχίας), και την Ουάσιγκτον. 

2. Για την κρίση του Καυκάσου ο σύντροφος ΑΚΟΕ -Μπανιας, καθάρισε εύκολα. «Να καταδικάσουμε όλους τους ιμπεριαλισμους ». Όχι, θα τα έβαζε με τον Τσέινι, και τους κερδοσκόπους, που έστησαν την κρίση. Η
Αριστερά δεν διαλέγει ιμπεριαλισμούς. Είναι με την Human Rights Watch. Μπανιάς και ξερό ψωμί.

3. Στο ζήτημα της Μακεδονίας η πραγματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ,αναφέρει: «Αν θέλουμε να εννοούμε στην πράξη το σύνθημα που όλοι στην Αριστερά αποδεχόμαστε ως σωστό, το σύνθημα «οι εργάτες και οι λαοί των Βαλκανίων είναι αδέρφια μας», πρέπει να ξεκινήσουμε από τις πιο βασικές αρχές. Η πιο απλή δημοκρατική αρχή είναι το δικαίωμα του ατομικού και συλλογικού αυτοπροσδιορισμού. Ο λαός της γειτονικής χώρας έχει το δικαίωμα να επιλέξει το όνομα που επιθυμεί. Η επιλογή του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» δεν θα δημιουργούσε από μόνη της κανένα πρόβλημα συνόρων, πολέμου κ.λπ. Γι' αυτό άλλωστε, ως αυτονόητο, το όνομα αυτό χρησιμοποιείται ήδη σχεδόν παντού στον πλανήτη». Για λόγους « διεθνιστικής αλληλεγγύης» η σύμπτωση με την κυρία Κοντολίζα Ράις, το ΝΑΤΟ και την Ουάσιγκτον είναι πλήρης. Αλλά ,για λόγους « διεθνιστικής αλληλεγγύης».

4. Στις 17 Μαΐου 2008, πήγε στα Σκόπια αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, « για να διαδηλώσει κατά του ΝΑΤΟ και του μιλιταρισμού» μαζί με τους «συντρόφους» των οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο Σόρος, και με εξασφαλισμένη την προβολή από το Μέγκα και τον Ant1, που δεν είπαν λέξη για το ότι, οι ίδιοι «σύντροφοι», διαδήλωναν μερικές μέρες, πριν υπέρ της ένταξης της χώρας τους στο ΝΑΤΟ και κατά του ελληνικού βέτο. Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, στην κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν με τα αδέλφια τους, της οικογένειας Σόρος, ζήτησαν: « την άμεση ελευθερία επιστροφής των πολιτικών προσφύγων που θεωρούνται ή αυτοπροσδιορίζονται Μακεδόνες , την ισότιμη αναγνώριση εθνοτικών, γλωσσικών και θρησκευτικών χαρακτηριστικών πλειοψηφιών και μειοψηφιών».

5. Ο Alexis και ο Alekos, ζητούν «την χορήγηση ιθαγένειας σε όσα παιδιά μεταναστών γεννιούνται και μεγαλώνουν στην Ελλάδα», για να γίνουμε λαός «Μπένετον» όπως ακριβώς την επιθυμούν ο Σόρος και «σύντροφοι» της παγκοσμιοποίησης. Τουριστική ιθαγένεια. Για λόγους αριστερής αλληλεγγύης όμως. Το συμπέρασμα εύκολο και τα ερωτήματα πολλά. Μια «Αριστερά», που για διάφορους «αριστερούς λόγους» συμπίπτει με το ΝΑΤΟ, την Ουάσινγκτον, και τον Σόρος. Το αριστερό τους δεκανίκι. Έχει ξαναγίνει. Την εποχή του SOE/KKE.

Έκτοτε πέρασαν 9 δύσκολα χρόνια. Πιο μέσα δεν μπορούσε να πέσω . 1000%. Αλλά οι Κόκκινοι ρουφιάνοι είναι τώρα υπουργοί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ