Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Μια νέα οργάνωση με 25.000 κανιβάλους εμφανίστηκε στη Συρία, σύμφωνα με τις ρωσικές δυνάμεις

GROTHIA.GR: Αυτή η έρημος της Συρίας παράγει χιλιάδες «αυθόρμητους» μαχητές …πάνοπλους κι έτοιμους ψυχολογικά να σκοτώσουν χιλιάδες άλλους Μουσουλμάνους αλλά ποτέ Ισραηλινούς. Παράξενοι …»Ισλαμιστές»
Ούτε κατά παραγγελία του Σιωνισμού να ήταν …αυτή η «τυχαία» μετάλλαξη.


ΠΗΓΗ

>>>Μια νέα οργάνωση έκανε την εμφάνισή της στη Συρία με την επωνυμία «Χαγιάτ Ταχρίρ ας-Σαμ», η οποία απαρτίζεται από ομάδες τρομοκρατών, και έχει περισσότερους από 25.000 μαχητές, ανακοίνωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στρατηγός Ίγκορ Κόρομποφ.

Ο Ρώσος στρατηγός δήλωσε στο φόρουμ «Army -2017», ότι
η νέα αυτή οργάνωση δημιουργήθηκε από 70 ομάδες τρομοκρατών, αλλά και από ομάδες οι οποίες παλαιότερα ανήκαν στη μετριοπαθή αντιπολίτευση. Ο ίδιος είπε ότι οι ηγέτες των τρομοκρατών προσπαθούν αυτή την περίοδο να ενώσουν όλες τις ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες που δρουν στη Συρία και να δημιουργήσουν μια νέα οργανωτική δομή, στην οποία θα παίζει βασικό ρόλο η «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα».

Η εν λόγω οργάνωση, όπως είπε ο Ρώσος στρατηγός, πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων αλλά κατά της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ και Χάμα.<<<

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »