Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, ζήτησε την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, παραδίδοντας μαθήματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή

Μαθήματα ΗΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, παρέδωσε ο Εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, όταν κατά την αγόρευσή του, για την υπόθεση παράβασης καθήκοντος του πρ. μέλους του ΔΝΤ και πρ. Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, ζήτησε την καταδίκη του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί όσοι παρευρεθήκαμε σήμερα στην δίκη του Ανδρέα Γεωργίου, του "ανθρώπου" του ΔΝΤ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην καταστροφή της Ελλάδας, με την αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, έχουμε πληρέστερη εικόνα.

Παρόντες στην δίκη, οι βασικοί κατήγοροι κ.κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, που όμως παρέστησαν ως μάρτυρες, καθώς το δικαστήριο, δεν τους αναγνώρισε το δικαίωμα της πολιτικής αγωγής, αλλά ούτε και το δικαίωμα να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία ή να ανατρέψουν τα ψεύδη των τριών μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμενου Ανδρέα Γεωργίου.

Και φυσικά, ο κατηγορουμενος ήταν ... ΑΠΩΝ, απολαμβάντας την πολιτική και ποινική ασυλία που του έδωσαν το ΔΝΤ, η EUROSTAT και φυσικά, η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ