Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Τιμολόγια ρεύματος: έγχρωμη ληστεία

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

τιμολόγια ρεύματος: έγχρωμη ληστεία

… ή πως με την παραπλάνηση των χρωμάτων μάς αποσπούν την προσοχή από τη ληστεία που διαπράττεται εις βάρος μας αλλά και από το τεράστιο σκάνδαλο που εξελίσσεται στην ενέργεια.

Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πληρώνουμε για κάτι που θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ αφού η Ελλάδα διαθέτει λιγνίτη για τουλάχιστον τα επόμενα 50 χρόνια.

Όμως ο λιγνίτης δαιμονοποιήθηκε για να τρέξει η νεοταξική ατζέντα της ενεργειακής ένδειας, του περιορισμού και της εξάρτησης/ελέγχου από το καθεστώς που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Η Ελλάδα (όντας το μέγιστο πειραματόζωο σε αυτή την ατζέντα) ήταν η πρώτη που ορίστηκε να κλείσει τα λιγνιτικά εργοστάσια παραγωγής ρεύματος την ίδια στιγμή που όλες οι άλλες χώρες τα λειτουργούν κανονικά.

Έτσι φτάσαμε στην απόλυτη παράνοια να εγκαταλείψουμε το δικό μας πλούτο (λιγνίτη) και να παράγουμε ρεύμα από πανάκριβο φυσικό αέριο, να εγκαθιστούμε κατ’ εντολήν ΕΕ τις απόλυτα αναποτελεσματικές, άχρηστες και καταστροφικές για το φυσικό τοπίο και το περιβάλλον ΒΑΠΕ (Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και το πλέον προκλητικό να εισάγουμε λιγνιτικό ρεύμα από γειτονικές χώρες.

Μια επιπλέον αθλιότητα που μας επέβαλαν είναι το χρηματιστήριο ενέργειας στο οποίο δραστηριοποιούνται οι παρασιτικοί κρατικοδίαιτοι δήθεν «επιχειρηματίες» και κερδοσκοπούν εις βάρος μας (έχοντας αποκομίσει δισεκατομμύρια ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια με τις τεχνητά υπέρογκες αυξήσεις του ρεύματος).

Ενώ όλο το σχέδιο συντονίζεται κεντρικά από το νεοταξικό καθεστώς ώστε μέσω των «έξυπνων» μετρητών και του ψηφιακού χρήματος να επιβάλλει στον πολίτη τον περιορισμό μέχρι στέρησης της ενέργειας και τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωσή της με βάση τα απατηλό και αντί-επιστημονικό «αποτύπωμα άνθρακα» (ως αναγκαιότητα αντιμετώπισης της δήθεν κλιματικής κρίσης).

Όλα λοιπόν γίνονται για τη σταδιακή αλλαγή της συμπεριφοράς μας και την εξοικείωση και συμμόρφωσή μας με μια νέα ενεργειακή «κανονικότητα» όπου το ρεύμα από δημόσιο αγαθό θα έχει γίνει πλέον πολυτέλεια για λίγους.

Και αφού αυτοί το πάνε εκεί εμείς πρέπει να το πάμε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση: καμία συμμόρφωση με το σχέδιο τους. Άρνηση ακόμα και να συζητάμε την γελοιότητα των χρωματιστών τιμολογίων (όπου το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού δεν αφορά την κατανάλωση ρεύματος αλλά επιδοτεί οικονομικά και ιδεολογικά όλο αυτό τον εγκληματικό κατήφορο στον ολοκληρωτισμό με την απάτη της «πράσινης» ενέργειας).

Επιπλέον, μια διαρκής και γενικευμένη απαίτηση να ξανα-ανοίξουν τα λιγνιτικά εργοστάσια που κλείσανε και το ρεύμα να είναι ελληνικό και ΔΩΡΕΑΝ ή σε χαμηλή τιμή.

Και τέλος, να κλείσει το χρηματιστήριο ενέργειας (και να ελεγχθεί η κερδοσκοπία των εμπλεκόμενων – πολιτικών και εταιρειών), να παγώσει οριστικά κάθε εγκατάσταση νέων ΒΑΠΕ και να σταματήσουν οι εισαγωγές ρεύματος.
1 σχόλιο:

 1. Το ηλιθιοτερο ως αστείο,ασχετοσυνης είναι στο κίτρινο χρώμα..
  Αυτό συνδέεται με την αξία του ρεύματος στο χρηματιστήριο
  Δηλαδή οι επενδυτές στο χρηματιστήριο θα πρέπει μόνο να πωλούν τις μετοχές τους
  Αλλιώς θα χάνουν από την αύξηση της αγοραίας τιμής
  Ή αλλιώς θα παραιτούνται από οποιαδήποτε κέρδη ως συμμετέχοντες στο χρηματιστήριο
  ΌΕΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »