Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοί θέλουν να ξεπαστρέψουν σκυλιά και γάτες;;; «Είναι καταστροφή για το κλίμα»!! vid

Ποιοί και γιατί τα φοβούνται;;;

Οι γάτες, λένε οι…μεγάλοι “ειδικοί” στη Γαλλία, αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για την βιοποικιλότητα κυρίως επειδή είναι δεινά αρπακτικά. Το ίδιος, αλλά με διαφορετικές δικαιολογίες, λένε και για τα σκυλιά.

Λένε τώρα πως ενδεχομένως μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την άγρια ζωή!!!

Η συζήτηση αυτή δεν άνοιξε τυχαία, όπως επίσης τυχαία δεν είναι και τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση για τις μαζικές στειρώσεις ζώων συντροφιάς καθώς και για το «φακέλωμά» τους σε «τράπεζες/βάσεις DNA».

Τι μεταδίδει η Le Parisien:

«Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας τεράστιας βιβλιογραφικής συλλογής που δημοσιεύτηκε αυτή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου για λογαριασμό της Nature Communications, η οποία βασίζεται σε δεδομένα από περισσότερες από 500 μελέτες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα για τη διατροφή των οικόσιτων γατών.

Μια νέα μελέτη επιβεβαιώνει τον βαθμό στον οποίο η οικόσιτη γάτα, ένα

σούπερ αρπακτικό, απειλεί ορισμένα είδη, ιδιαίτερα τα μικρά πουλιά. Ορισμένες χώρες έχουν ήδη λάβει μέτρα».

Στα τηλεοπτικά πάνελ άρχισαν ήδη να λένε ότι σκυλιά και γάτες, που για χιλιάδες χρόνια ζουν δίπλα στον άνθρωπο (όχι τυχαία!!!!), αποτελούν…κίνδυνο για τη φύση!!!

Επομένως τι ακολουθεί;;; Λήψη μέτρων για τον περιορισμό των πληθυσμών τους!!!

«Διότι η γάτα είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια της βιοποικιλότητας σε αστικό περιβάλλον, κυρίως επειδή θα κυνηγήσει μικρά πουλιά ή θηλαστικά, και ο σκύλος, ιδιαίτερα οι χοντροί σκύλοι, είναι μία καταστροφή για το κλίμα!!! Πρέπει να τους παρέχουμε τροφή».

«Και τώρα τι κάνουμε;;», ρώτησε η δημοσιογράφος τον…έγκριτο ειδικό, αναφερόμενη στην εξωφρενική κίνηση της Αυστραλίας να θανατώσει μαζικά γάτες!!

Και εκείνος απάντησε αφήνοντας να εννοηθεί πως και αυτό είναι τυχόν στα μέτρα που θα τεθούν επί τάπητος:

«Για να μην φορτωθούμε όλον τον πλανήτη στις πλάτες μας, σε γενικές γραμμές δεν μιλάμε για αυτό και επικεντρωνόμαστε περισσότερο σε άλλες πηγές εκπομπών (αερίων). Διότι πρέπει να ξέρουμε ότι γάτες και σκυλιά εκπληρώνουν σημαντική κοινωνική λειτουργία, καθώς είναι επίσης σύντροφοι των ανθρώπων. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα ως προς το πώς θα περιορίσουμε τον αντίκτυπο της γάτας στην βιοποικιλότητα και του σκύλου στο κλίμα»:

το είδα

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ`Ι`ΖΩ ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...
    ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΚΑΤΙ
    (ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΜΟΚΛΑΔΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.....
    ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΚΕΙ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ,ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΣΟΥΓΓΡΑΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ...ΨΑΡΕΨΑ ΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙ ΜΗΚΟΥΣ 25 ΠΟΝΤΩΝ......
    ΤΙ ΗΤΑΝ ???? ΜΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΟΧΙΑ......ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:H ΓATA ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ.
    ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΟΧΛΕΙ??????
    ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ....
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
    Ωστόσο, οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, όπως το Paris Animals Zoopolis, χαιρέτησαν το στοίχημα της πόλης για πιο… φιλικές σχέσεις με τα τρωκτικά.

    https://www.cnn.gr/kosmos/story/367699/to-parisi-prepei-na-mathei-na-zei-me-ta-pontikia-tou-nea-proseggisi-epixeirei-i-dimarxos

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ....
    ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ(ΜΚΟ).
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ???
    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ......
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    https://aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/389001/anagnostria-eimai-afti-stigmi-ekso-frenon-steirosan-gata-mou-etsi-thelo/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΣ....
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ,ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η στείρωση των ζώων είναι γενοκτονία. Καλύτερα να στειρώσουνε το Μητσοτακέικο, που όλο το σόι επιβαρύνει το Δημόσιο χρήμα! Λιγότεροι απόγονοί τους θα είναι καλύτερα για το Δημόσιο χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αράχωβα : Ξέρω το όνομά του δράστη, τον συγκαλύπτουν οι γνωριμίες του – Μάρθα Πουλτίδου

    https://www.youtube.com/watch?v=V7FkNr7FSv4&t=40s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »