Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Η NOCA Απαιτεί Αποδείξεις ότι ο, Υποτιθέμενος, "Ιός" της “Γρίπης των Πτηνών'‘ Έχει Αποδειχθεί ότι Υπάρχει

NOCA Demanding Evidence That Bird Flu Has Been Proven To Exist

Μετάφραση: Απολλόδωρος

The Bernician | Διαβάστε το εδώ


Σε περίπτωση που είστε αγρότης ή κτηνοτρόφος στη Βρετανία που διατηρεί οποιοδήποτε είδος πουλερικών ελευθέρας βοσκής και έχετε ειδοποιηθεί από το τοπικό σας γραφείο της DEFRA ότι πρέπει τώρα να κρατάτε όλα αυτά τα πουλιά κλειδωμένα σε αχυρώνες λόγω της "Γρίπης των Πουλερικών", αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που να επικυρώνουν μια τέτοια ανελέητα καταστροφική πορεία δράσης, ελλείψει των οποίων αυτές οι σκληρές και ανάλγητες πολιτικές δεν μπορούν να επιβληθούν νομικά.


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ

Αξιότιμε κύριε/κυρία,

Re: "Κανονισμοί για τη "γρίπη των πτηνών

Λόγω του ότι η Βρετανία έχει κηρυχθεί "ζώνη πρόληψης της γρίπης των πτηνών" και επειδή έχει κριθεί παράνομη η διατήρηση πουλερικών σε εξωτερικό χώρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, δέχομαι με την παρούσα υπό όρους να διατηρώ όλα τα πουλερικά μου σε εσωτερικό χώρο και υπό κάλυψη, με την παραλαβή των ακόλουθων ευλόγως ζητούμενων στοιχείων:

  1. Ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία, όχι απλώς φήμες ή επαγγελματικές απόψεις, με τη μορφή ηλεκτρονικής μικρογραφίας, που δείχνει τον καθαρισμένο, απομονωμένο και πλήρως χαρακτηρισμένο υποτιθέμενο ιό H5N1.

  2. Υλικά αποδεικτικά στοιχεία, και όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, με τη μορφή του ονόματος της κύριας εξειδικευμένης εργασίας με κριτές, στην οποία απεικονίζεται ο φερόμενος ως ιός H5N1 και περιγράφονται οι πλήρεις γενετικές πληροφορίες του.

  3. Ουσιαστικά στοιχεία, και όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, με τη μορφή του ονόματος της πρωτογενούς δημοσίευσης που αποδεικνύει ότι ο υποτιθέμενος ιός Η5Ν1 είναι η αιτία της γρίπης των πτηνών.

Για να γίνω σαφής, όσον αφορά τις τρεις παραπάνω ερωτήσεις, ζητώ αποδείξεις για τον καθαρισμό του υποτιθέμενου "ιού της γρίπης των πτηνών", "H5N1", συμπεριλαμβανομένων τυχόν υποτιθέμενων "παραλλαγών" που λαμβάνονται απευθείας από δείγμα ασθενούς πτηνού, όπου το δείγμα του πτηνού δεν συνδυάστηκε πρώτα με οποιαδήποτε άλλη πηγή γενετικού υλικού (π.χ. κύτταρα νεφρού πιθήκου ή αλλιώς κύτταρα Vero, εμβρυϊκός ορός βοοειδών).

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν ζητώ μελέτες/αναφορές όπου οι ερευνητές απέτυχαν να καθαρίσουν τον ύποπτο "ιό" και αντ' αυτού καλλιέργησαν κάτι άλλο, και/ή πραγματοποίησαν μια δοκιμή ενίσχυσης (π.χ. PCR), και/ή κατασκεύασαν ένα "γονιδίωμα" από εκατομμύρια αλληλουχίες που (υποτίθεται ότι) ανιχνεύθηκαν σε μια ακάθαρτη ουσία, και/ή παρήγαγαν εικόνες ηλεκτρονικής μικροσκοπίας ακάθαρτων πραγμάτων.

Γνωρίζω ήδη ότι, σύμφωνα με τη θεωρία των ιών, ένας "ιός" απαιτεί κύτταρα ξενιστές για να πολλαπλασιαστεί και, ως εκ τούτου, δεν ζητώ αρχεία που περιγράφουν την αναπαραγωγή ενός "ιού" χωρίς κύτταρα ξενιστές. Ούτε ζητώ αρχεία που περιγράφουν την αυστηρή εκπλήρωση των αξιωμάτων του Koch, ούτε αρχεία που περιγράφουν έναν ύποπτο "ιό" να επιπλέει στο κενό, ούτε ιδιωτικές πληροφορίες ασθενών.

Απλώς ζητώ στοιχεία ενός πρωτοβάθμιου ειδικού, που γράφει σε μια πρωτοβάθμια δημοσίευση, που περιγράφει τον καθαρισμό του H5N1 (διαχωρισμός του υποτιθέμενου ιού από οτιδήποτε άλλο στο υποτιθέμενο άρρωστο δείγμα, σύμφωνα με τις συνήθεις εργαστηριακές πρακτικές για τον καθαρισμό άλλων πολύ μικρών πραγμάτων).

  1. Ουσιαστικά στοιχεία, όχι απλές φήμες ή επαγγελματικές απόψεις, για μια προηγούμενη ενδελεχή έρευνα για άλλες πιθανές περιβαλλοντικές αιτίες ασθένειας και αρρώστιας στα πουλερικά και ότι όλες οι άλλες πιθανές αιτίες έχουν αποκλειστεί.

  2. Υλικά αποδεικτικά στοιχεία, και όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, που αποδεικνύουν ότι οι κατασκευαστές PCR έχουν ένα χρυσό πρότυπο Ct Value για την ανίχνευση του υποτιθέμενου ιικού RNA.

  3. Υλικά αποδεικτικά στοιχεία, όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, με τη μορφή κλινικής μελέτης για την επικύρωση της χρήσης των Ct (κύκλων) για την καθοδήγηση της διαχείρισης στην PCR σε όλους τους κατασκευαστές.

  4. Υλικά αποδεικτικά στοιχεία, όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, ότι τα προϊόντα PCR έχουν επικυρωθεί σε μοριακό επίπεδο.

  5. Υλικά στοιχεία, όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, με τη μορφή θετικής και αρνητικής δοκιμής ελέγχου PCR για την επικύρωση της ειδικότητας του H5N1.

  6. Υλικά αποδεικτικά στοιχεία, και όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, που δείχνουν ότι οι πολιτικές σας δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναγκάσετε τους αγρότες να θανατώσουν αρκετά πτηνά, κατά τη διάρκεια της χειρότερης οικονομικής ύφεσης του αιώνα, ώστε να χρεοκοπήσουν οι πτηνοτροφικές μονάδες του Ηνωμένου Βασιλείου, ως μέρος της ατζέντας του WEF για την επιβολή μιας φυτικής διατροφής στους πολίτες της Βρετανίας.

  7. Υλικά στοιχεία, όχι απλές φήμες ή επαγγελματικές απόψεις, που δείχνουν ότι ο H5N1 είναι ένας "ιός" που εμφανίζεται στη φύση, σε αντίθεση με έναν "ιό εμβολίου" που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και εγχύθηκε στα πτηνά πριν από την έναρξη της μαζικής θανάτωσης.

  8. Ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία, όχι απλή φήμη ή επαγγελματική γνώμη, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν είστε τόσο ποινικά όσο και αστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παράσχετε τα ζητούμενα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία.

Εάν δεν μπορούν να προσκομιστούν στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σας σχετικά με την ύπαρξη της υποτιθέμενης γρίπης των πτηνών και την εγκυρότητα των δοκιμών για την υποτιθέμενη γρίπη των πτηνών, τότε θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως κάθε προσπάθεια ρύθμισης της γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων και να τερματίσετε τους περιορισμούς σας. 

Δεδομένης της σοβαρότητας των ζητημάτων που εγείρονται και του όγκου των πουλερικών που θανατώνονται τόσο ανάλγητα και αναίτια, επηρεάζοντας αρνητικά τον εφοδιασμό τροφίμων, τη γεωργία, τις επιχειρήσεις και τα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων, έχετε 7 ημέρες για να απαντήσετε κατάλληλα.

Χωρίς δόλο ή σκοπιμότητα, με ειλικρίνεια και εντιμότητα,

[Προσθήκη ονόματος]


Επόμενα Βήματα

Όταν ο παραλήπτης της ειδοποίησης δεν μπορεί να σας παράσχει τα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία που ζητήσατε εντός επτά ημερών, στείλτε ειδοποίηση για ευκαιρία επανόρθωσης, με το ίδιο κείμενο όπως παραπάνω, εκτός από τον τίτλο, την ημερομηνία και αυτές τις απλές τροποποιήσεις στην πρώτη και την τελευταία γραμμή:

Πρώτη γραμμή: Μετά την αποτυχία σας να απαντήσετε στην ειδοποίηση αποδοχής υπό όρους με ημερομηνία [προσθέστε ημερομηνία], σε σχέση με την ανακήρυξη της Βρετανίας σε "ζώνη πρόληψης της γρίπης των πτηνών"...

Τελευταία γραμμή: ...και να τερματίσει τους περιορισμούς σας, οι οποίοι θα θεωρηθούν τότε νομικά ανεφάρμοστοι.

Μόλις περάσουν άλλες επτά ημέρες και δεν σας έχουν παραδοθεί ουσιώδη στοιχεία που να δικαιολογούν τις εντολές για τη "γρίπη των πτηνών", θα πρέπει να σας επιδοθεί η ακόλουθη ειδοποίηση αθέτησης.


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΕΤΗΣΗΣ

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ

Αξιότιμε κύριε/κυρία,

Re: "Κανονισμοί για τη "γρίπη των πτηνών

Μετά την αποτυχία σας να ανταποκριθείτε κατάλληλα στις ειδοποιήσεις με ημερομηνία [προσθέστε ημερομηνία] και [προσθέστε ημερομηνία], διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα γεγονότα:

  1. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία, με τη μορφή ηλεκτρονικής μικρογραφίας, που να δείχνουν τον καθαρισμένο, απομονωμένο και πλήρως χαρακτηρισμένο υποτιθέμενο ιό, H5N1.

  2. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία, με τη μορφή του ονόματος της πρωτογενούς εξειδικευμένης εργασίας με κριτές, στην οποία απεικονίζεται ο φερόμενος ως ιός H5N1 και περιγράφονται οι πλήρεις γενετικές πληροφορίες του.

  3. Δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό στοιχείο με τη μορφή του ονόματος της πρωτογενούς δημοσίευσης που να αποδεικνύει ότι ο υποτιθέμενος ιός Η5Ν1 είναι η αιτία της γρίπης των πτηνών.

  4. Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική απόδειξη ότι έχει προηγηθεί ενδελεχής έρευνα για άλλες πιθανές περιβαλλοντικές αιτίες της νόσου και της ασθένειας των πουλερικών και ότι όλες οι άλλες πιθανές αιτίες έχουν αποκλειστεί.

  5. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι κατασκευαστές της PCR διαθέτουν ένα χρυσό πρότυπο τιμής Ct για την ανίχνευση του υποτιθέμενου ιικού RNA.

  6. Δεν υπάρχουν ουσιώδη στοιχεία με τη μορφή κλινικής μελέτης που να επικυρώνουν τη χρήση της Ct για την καθοδήγηση της διαχείρισης στην PCR σε όλους τους κατασκευαστές.

  7. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία ότι τα προϊόντα PCR έχουν επικυρωθεί σε μοριακό επίπεδο.

  8. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία με τη μορφή θετικής και αρνητικής δοκιμής ελέγχου PCR για την επικύρωση της ειδικότητας του H5N1.

  9. Δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό στοιχείο που να δείχνει ότι οι πολιτικές σας δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναγκάσετε τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν αρκετά πτηνά, κατά τη διάρκεια της χειρότερης οικονομικής ύφεσης του αιώνα, για να χρεοκοπήσουν τη βρετανική πτηνοτροφία, ως μέρος της ατζέντας του WEF για την επιβολή μιας φυτικής διατροφής στους πολίτες της Βρετανίας.

  10. Δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό στοιχείο που να δείχνει ότι ο H5N1 είναι ένας "ιός" που εμφανίζεται στη φύση, σε αντίθεση με έναν "ιό εμβολίου" που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και εγχύθηκε στα πτηνά πριν από την έναρξη της μαζικής θανάτωσης.

  11. Δεν υπάρχουν ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι δεν είστε τόσο ποινικά όσο και αστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παράσχετε τα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία που ζητούνται.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία νομική υποχρέωση για μένα να συμμορφωθώ με τους κανονισμούς σας και θα θεωρηθείτε υπεύθυνος για οποιαδήποτε και όλες τις ζημίες που προκλήθηκαν από την επιβολή αυτών των νομικά μη βιώσιμων πολιτικών στα πουλερικά μου, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποδεικτικό στοιχείο που να δικαιολογεί τις ενέργειές σας.

Χωρίς δόλο ή σκοπιμότητα, με ειλικρίνεια και εντιμότητα,

[Προσθήκη ονόματος]


Δεν Υπάρχουν Ουσιώδη Αποδεικτικά Στοιχεία

Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς και το SARS-COV-2, η φοβερή πανδημία της λαίλαπας των πτηνών είναι αποκύημα της διεστραμμένης φαντασίας ενός μαθηματικού μοντελοποιητή που δημιουργείται από υπολογιστή, οι προβλέψεις του οποίου είναι ακόμη λιγότερο αξιόπιστες από τις κενές υποσχέσεις των πολιτικών και των δημοσίων υπαλλήλων που εφαρμόζουν τις πολιτικές με βάση τους εντελώς ανακριβείς και αναμφίβολα θανατηφόρους υπολογισμούς τους.

Επιπλέον, αυτή η βαθιά έλλειψη ουσιαστικών στοιχείων που να δικαιολογούν τον εξαιρετικά σκληρό εγκλεισμό και τη σφαγή εκατομμυρίων πτηνών ελεύθερης βοσκής καθιστά τους υπεύθυνους κατηγορηματικά υπεύθυνους για κάθε ζημία που προκλήθηκε.

Για το καλό της ευημερίας των πτηνών και της τροφικής αλυσίδας στην οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι, κανένας αγρότης ή κτηνοτρόφος δεν μπορεί να επιβάλει με καλή συνείδηση τέτοιους όρους στα πλάσματα για την ευημερία των οποίων είναι υπεύθυνος, όταν δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η "γρίπη των πτηνών" υπάρχει καν.

Νόμιμη Δικαιολογία για Αντίσταση

Αυτή, εν ολίγοις, είναι η βάση για μια νόμιμη δικαιολογία υπεράσπισης για οποιονδήποτε κατηγορείται ότι αρνείται να συμμορφωθεί με ακόμη περισσότερους παράνομους, αντιεπιστημονικούς και ασυνείδητους κυβερνητικούς κανονισμούς, οι οποίοι είναι σε κάθε περίπτωση ανίκανοι να εφαρμοστούν νομικά, αλλά ήδη προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά, όχι μόνο στο εθνικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Γι' αυτό προτρέπω όλους να στηρίξουν τους αγρότες μας στη μάχη τους να συνεχίσουν να τρέφουν τους ανθρώπους αυτής της χώρας, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί ενεργά να τους κλείσει, προκειμένου να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της προσφοράς τροφίμων, σύμφωνα με την ατζέντα του WEF (Παγκόσμου οικονομικού φόρουμ) για την απαγόρευση όλων των άλλων εκτός από τα φυτικά, κυβερνητικά δελτία, γενετικά τροποποιημένα "τρόφιμα", όπως ακριβώς διευκολύνει η ολλανδική κυβέρνηση στην Ολλανδία, χρησιμοποιώντας την ψεύτικη κρίση αζώτου ως άλλη μια εντελώς κατασκευασμένη πρόφαση για τυραννικές δικτατορίες και εθνική αυτοκτονία.

Παρ' όλα αυτά, όπως ακριβώς οι Ολλανδοί αγρότες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στη συντονισμένη προσπάθεια να καταστραφούν τα προς το ζην και ο εφοδιασμός τροφίμων της ΕΕ, έτσι και οι Βρετανοί αγρότες και κτηνοτρόφοι πρέπει να αντισταθούν στο παράνομο κλείδωμα και τη σφαγή εκατομμυρίων πτηνών, τα οποία δεν θα έχουν επαρκείς πόρους για να αντικαταστήσουν σύντομα.

Ζοφερή Προειδοποίηση από την Ένωση Αγροτών

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έκαναν την Εθνική Ένωση Αγροτών να προειδοποιήσει τη βρετανική κυβέρνηση ότι απαιτείται επείγουσα και δραστική δράση, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, διότι δεν είναι μόνο η πτηνοτροφία που κινδυνεύει να αποδεκατιστεί από την κυβερνητική πολιτική - είναι ολόκληρη η βρετανική γεωργική βιομηχανία.


Διαβάστε περισσότερα στο Critical Thinking


---Δικτυογραφία :

NOCA Demanding Evidence That Bird Flu Has Been Proven To Exist

https://www.thebernician.net/noca-demanding-evidence-that-bird-flu-has-been-proven-to-exist/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »