Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Nέα επιστημονική μελέτη: Η μάσκα βλάπτει τους μαθητές σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά!

 

Μια νέα μελέτη, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 25.000 παιδιά σχολικής ηλικίας, δείχνει ότι οι μάσκες βλάπτουν τους μαθητές σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά, αποκαλύπτοντας 24 διαφορετικά θέματα υγείας που σχετίζονται με τη χρήση μάσκας.

Τα προβλήματα υγείας και οι βλάβες που παρατηρήθηκαν σε αυτή τη μελέτη βρέθηκαν να επηρεάζουν το 68% των παιδιών με μάσκες που αναγκάζονται να καλύπτουν το πρόσωπο κατά μέσο όρο 4,5 ώρες την ημέρα. Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης 17.854 καταγγελίες για την υγεία που υπέβαλαν γονείς.

Μερικά από τα προβλήματα υγείας που εντοπίστηκαν στη μελέτη περιλαμβάνουν: αυξημένους πονοκεφάλους (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), υπνηλία ή κόπωση (37%), αδιαθεσία (42%) και σχεδόν το ένα τρίτο των παιδιών αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα ύπνου απ’ ό,τι

στο παρελθόν και το ένα τέταρτο των παιδιών ανέπτυξαν νέους φόβους
Αν και αυτά τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 29,7% των παιδιών εμφάνισαν δύσπνοια, το 26,4% εμφάνισαν ζάλη και εκατοντάδες από τους συμμετέχοντες εμφάνισαν ταχεία αναπνοή, σφίξιμο στο στήθος, αδυναμία και βραχυπρόθεσμη εξασθένηση της συνείδησης.

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν την έλλειψη αμερόληπτης έρευνας σε αυτό το θέμα:

«Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από τον κατασκευαστή μελέτες σχετικά με τη χρήση μασκών για παιδιά και εφήβους που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικά προϊόντα για ασφάλεια σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, λόγω των άγνωστων υλικών που χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχουν ευρήματα σχετικά με τις πιθανές προστατευτικές επιδράσεις ή τις παρενέργειες των συχνά «καθημερινών μασκών» που φοριούνται από την πλειονότητα των παιδιών. Λαμβάνοντας υπόψη τα συνεχιζόμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, και ιδίως τις ποικίλες υποχρεώσεις των παιδιών και των εφήβων να φορούν μάσκες στο σχολείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έρευνα.

ΠΗΓΗ (αρχικού άρθρου – αγγλικά)

dimpenews (μεταφρασμένο)

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »