Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ-Κατάληψη παράνομων μεταναστών σε σπίτια Ελλήνων στο Σουφλί – Εικόνες ντροπής // Κ. Πιτιακούδης στον Focus FM.

Κατάληψη σε ακατοίκητα σπίτια του Έβρου έκαναν παράνομοι μετανάστες προκειμένου να… ζεσταθούν, αφήνοντας πίσω τους εικόνες ντροπής!

Την ίδια ώρα, οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται παρά το κρύο και τον «φουσκωμένο» ποταμό, ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ Focus και στη Δέσποινα Μποτίτση ο δημοσιογράφος (evrosnews.gr), Κωνσταντίνος Πιτιακούδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παράνομοι μετανάστες πλησιάζουν σπίτια σε περιοχές του Έβρου και όταν αντιληφθούν ότι δεν μένει κανείς εκεί, εισβάλλουν για να προφυλαχθούν από το κρύο. Ωστόσο, το σκηνικό που επικρατεί όταν φεύγουν είναι χαοτικό. Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, καταστρέφουν τις περιουσίες κατοίκων. Στο εν λόγω σπίτι που βρίσκεται στο χωριό Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου, άφησαν μπουκάλια με… ούρα επειδή δεν έβγαιναν έξω για την ανάγκη τους για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες! Οι

ιδιοκτήτες του σπιτιού που ζουν στην Αθήνα έπαθαν σοκ όταν τους ενημέρωσε συγχωριανός τους για όσα συνέβησαν.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου για τα σχέδια της κυβέρνησης περί επέκτασης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο, ο κ. Πιτιακούδης σημείωσε ότι «ο κόσμος δεν μπορεί να το δεχθεί».

Ακούστε όλα όσα δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ