Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

1821: Πώς η «Γραικική Ανεξαρτησία» έγινε μια απίστευτη, ατέρμονη Ελληνική Δουλεία μέσω της μαφίας του χρήματος

 Το 1825 οι πατριώτες Ιωάννης Ορλάνδος και Ανδρέας Λουριώτης υπογράφουν για λογαριασμό της παράνομης προσωρινής κυβέρνησης Κουντουριώτη το β’ δάνειο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΩΝ. Για την ιστορία: ο Καποδίστριας το αναγνώρισε, όχι όμως και ο Όθων.

Ως γνωστό στην αγγλική ιστοριογραφία και μερικώς στη γαλλική και γερμανική ορολογία δεν υπάρχει ο όρος «Hellenic Revolution». Υπάρχει η φράση «Greek war of Idependence». Κατά τη σχολή αυτή ο αγώνας του 1821 έγινε για να επιτευχθεί «η Ανεξαρτησία των Γραικών (ελληνόφωνων) από την Κωνσταντινούπολη ΚΑΙ το Πατριαρχείο της».

Ο «εμφύλιος» 1824-25 ερμηνεύεται με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από τον πραγματικό ΚΑΙ αποσυνδεδεμένος από το α’ και το β’ δάνειο των ιδιωτών Τραπεζιτών του Λονδίνου οι οποίοι άντλησαν τα χρήματα από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου προκειμένου να εκβιάζουν (μέσω των χειραγωγημένων ζημιών) τους εντός Αγγλίας και τους συνδεδεμένους με αυτούς «εντός Ελλάδος». Δεν θα

ασχοληθούμε με όλα αυτά, καθώς και με όσα προηγήθηκαν του 21, δηλαδή με τον «εμφύλιο» πόλεμο εντός της Φιλικής Εταιρείας στο διάστημα 1818-1821. Θ’ ασχοληθούμε με το θέμα «εθνική κυριαρχία» από το 1833.

Ιδού τι πραγματικά σημαίνει ο αγγλικός όρος «Ανεξαρτησία των Ελλήνων – Ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος». Η ιστορία είναι πέρα από κάθε φαντασία, αν και τελείως περιληπτική.

Ανεξαρτησία σημαίνει «μερική εξάρτηση» από το 1′ λεπτό της ίδρυσης μέσω της Κεντρικής Τράπεζας που εκδίδει το «εθνικό» νόμισμα. Η εξάρτηση γίνεται ολική σε λιγότερο από 20 χρόνια, πετώντας στα σκουπίδια την τριμερή εγγύηση-προστασία του 1827. Την δεκαετία του 1850 γίνεται μονομερής: η Ελλάδα είναι ένα κράτος απόλυτα εξαρτημένο από την Μ. Βρετανία (δηλαδή στην ομάδα των ιδιωτών τραπεζιτών που βρισκόταν πίσω από τους δανειστές 1824-25) για 100 περίπου χρόνια. Μετά το 1947 πέρασε στις Η.Π.Α. και από το 1979 και το 2000 στις Βρυξέλλες και στη Φρανκφούρτη αντίστοιχα. Το ελληνικό δημόσιο δεν είχε καμιά κυριαρχία επί της δραχμής από το 1850 περίπου. Είχε μια ιστορία ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ επί «εθνικού» νομίσματος (με αντίκρυσμα σε χρυσό και άργυρο). Καταλαβαίνετε τι γίνεται μετά το 2000 επί ευρώ και τι επιθυμούν να πετύχουν με την πλήρη κατάρηση των τραπεζογραμματίων (αϋλοποίηση του χρήματος).

Ανεξαρτησία της Ελλάδος = Πλήρης εξάρτηση του ελληνικού νομίσματος & της ελληνικής οικονομίας από την οικογένεια Rothschild τα κέρδη της οποίας ούτε καν φορολογούνται!!!

Αυτά για όποιον πιστεύει ότι είναι «ελεύθερος» επειδή ψηφίζει, για όποιον πιστεύει ότι οι φόροι του πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο υπέρ του έθνους, για όποιον νομίζει ότι ζει σε κράτος δικαίου, και για όποιον ακόμα νομίζει ότι το ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε από τους αγανακτισμένους της Οδησσού οι οποίοι συσπείρωσαν το έθνος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ