Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Η βιομηχανία εκμετάλλευσης ζώων επιτίθεται και στην Ελλάδα.

Η βιομηχανία εκμετάλλευσης ζώων επιβάλλει στην κυβέρνηση νέο νομοσχέδιο που αφορά την πλήρη καταγραφή, στείρωση και έλεγχο κάθε ζώου συντροφιάς. Η άγρια κερδοφορία των πολυεθνικών (ξηρές τροφές, τσιπάκια, κτηνιατρικά, κ.λ.π.) με πρόφαση την ζωοφιλία και την προστασία των αδέσποτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τώρα επιχειρεί μια πρόβα στα ζώα συντροφιάς που στο μέλλον θα επεκταθεί και στους ανθρώπους.

Άλλωστε με τους νέους φιλοζωικούς νόμους η ζωή των ζώων έχει εξωμειωθεί με την ζωή του ανθρώπου αφού αν βλάψεις ζώο τιμωρείσαι χειρότερα από το αν βλάψεις άνθρωπο. Συνεπώς όσο κι αν δεν θέλουν να το πιστέψουν οι άνθρωποι οι νόμοι για την φιλοζωία πλέον αποτελούν έναν εισοδισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων στους νόμους που διέπουν τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Μέσα στο νομοσχέδιο για πρώτη φορά δημιουργείται Εθνικό Μητρώο Ζώων (ΕΜΖ) Συντροφιάς για δεσποζόμενα και αδέσποτα, ζώα προς υιοθεσία, φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, κτηνιάτρους, εκτροφείς, καταφύγια και τη Δημόσια Διοίκηση σε μια ενιαία επίσημη πλατφόρμα συνεργασίας. Θα

υπάρχουν πλέον ηλεκτρονικό βιβλιάριο, Μητρώο Φιλοζωικών Σωματείων & Οργανώσεων, Μητρώο Καταφυγίων, Μητρώο επαγγελματιών και ερασιτεχνών εκτροφέων, Πανελλήνια Πλατφόρμα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς αλλά ακόμη και Μητρώο Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ζώων Συντροφιάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ζώα συντροφιάς θα αποκτήσουν ψηφιακό φάκελο υγείας πριν από τους ανθρώπους, μέσω του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς.

Η πραγματικότητα είναι ότι μέσω των διάφορων επιδοτούμενων φιλοζωικών ΜΚΟ, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει προωθήσει δυνητικά στα ζώα συντροφιάς,όσα σχεδιάζει να φέρει και στους ανθρώπους.Ηλεκτρονική καταγραφή, τσιπάρισμα στειρώσεις, μεταλλαγμένες τροφές, κ.λ.π. είναι κάποια από τα οποία οι και καλά φιλόζωοι προωθούν στα ζώα αλλά τελείως συμπτωματικά τα ίδια μέτρα, μετά από λίγο προωθούνται στους ανθρώπινους πληθυσμούς.

Το νομοσχέδιο τολμά να βάλει τέλος στις γέννες επιβάλλοντας υποχρεωτική στείρωση. Στους ιδιώτες θα επιτρέπεται μόνο με άδεια και μία μόνο γέννα ανά δεσποζόμενο ζώο με προϋπόθεση ότι πριν από την γέννα θα γίνεται δήλωση των υποψηφίων αναδόχων για τα νεογέννητα. Έξι θα είναι ο ανώτατος αριθμός γεννών ανά ζώο σε όλη του τη ζωή για τους επαγγελματίες εκτροφείς. Μόνο με άδεια θα μπορούν να προχωρούν σε αναπαραγωγή και οι ερασιτέχνες εκτροφείς με έως 2 γέννες, από έως 2 ζώα, ανά έτος. Η μοναδική περίπτωση εξαίρεσης από την υποχρεωτική στείρωση θα είναι η ιατρική γνωμάτευση.

Το νομοσχέδιο αναγνώρισε 5 ελευθερίες των ζώων που φυσικά η ελευθερία για αναπαραγωγή δεν υπάρχει.

Το νομοσχέδιο θα απαγορεύει ρητά την πώληση σκυλιών και γατιών από pet shop, την αναπαραγωγή γεννητόρων με συγγένεια α’ βαθμού, τις αγγελίες για ζευγάρωμα αλλά και τις αγγελίες για πώληση από μη εγκεκριμένους επαγγελματίες ή αδειοδοτημένους εκτροφείς και ιδιοκτήτες.

Συνεπώς θα μείνουμε και χωρίς ζώα συντροφιάς στο μέλλον.Γιατί αν τα στειρώνουμε, πέρα ότι αρρωσταίνουν, πολλές ράτσες θα εξαφανιστούν.Και στην τελική ένα ζώο που είναι τσιπαρισμένο (λες και είναι κινητό τηλέφωνο), στειρωμένο,τρώει πλαστικές τροφές(που ονομάζονται χαριτωμένα κροκέτες) και ζει πάνω σε έναν καναπέ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του κατ’ουσίαν δεν ζει μια φυσιολογική ζωή αλλά ένα συνεχιζόμενο βασανιστήριο.

Οι σαδιστές στο Υπουργείο εσωτερικών, που φαίνεται ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και για να δικαιολογήσουν το μισθό τους, κάθονται και ασχολούνται με το κάθε πότε θα ζευγαρώνουν τα κατοικίδια μας. Σοβαρά προβλήματα έχει ο κόσμος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ