Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ !!! Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α !!!

 Aπό Νίκο Αντωνιάδη

ΠΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ !!!
Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α !!!

ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΡΑΜΟΣΤΕΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο Σ :

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΑΣ Δ Ε Ν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΦΟΝΙΚΟΥ" ΙΟΥ ΣΑΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ,
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ !!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ;;;

Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ :
ΟΤΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΧΕ ...ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΓΙΩΡΓΟ...
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΦΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ...ΕΚΑΤΟ ΑΙΤΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΚΟ" ΙΟ ΣΑΣ !!!

ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΑΧΕΠΑ ,
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ,
ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ω Σ :
ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ,
Η ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α !!!

Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και είμαι αποφασισμένος να κινήσω όλες τις προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες εναντίον όλων όσοι τολμήσουν να προσβάλουν τη μνήμη του νεκρού αυτού.
Να κάνετε αυτό που έκανε και το ΑΧΕΠΑ :
Α Ρ Κ Ε Τ Α !!!

Άντε, για να μη βγάλω μία ώρα νωρίτερα τα βίντεο των νεκροψιών με τους ιατροδικαστές και τους τεχνικούς συμβούλους να τις κάνουν με μία απλή μάσκα, εντάξει ;;;

Όταν το ίδιο πτώμα, έξω από το νοσοκομείο θα ήταν σε σακούλα σε σφραγισμένο φέρετρο, να το μεταφέρουν οι γνωστοί αστροναύτες του σκηνικού του τρόμου...

Και όπως γνωρίζετε πολύ καλά ,
η μία από τις νεκροψίες αυτές έγινε στο δικό σας νοσοκομείο.
Του Κυριάκου Θεοχαρίδη...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ :
Τ Ω Ρ Α !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »