Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά – ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ

 Δεν είμαι πλέον απαραίτητος στο Πανεπιστήμιο, είμαι  όμως απαραίτητος στην Πατρίδα μου. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με τον τρόπο που μού επιβάλλει η κα Κεραμέως

Είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ψηφιακό κελί.

  • Ξέσπασα σε δάκρυα μπροστά στην οθόνη του ψηφιακού κελιού το οποίο έστησε η κα Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.
  • Με ανώνυμη καταγγελία «ανένταχτου φοιτητή» στο Συνήγορο του Φοιτητή με κατηγορούν ότι διασπείρω ψευδείς πληροφορίες, παραπλανώ και προπαγανδίζω. Ότι διέπομαι από άκρατο υποκειμενισμό και διάθεση προβολής συγκεκριμένων απόψεων.
  • Έχω κατηγορήσει τον κ. Μητσοτάκη ότι είναι δικτάτορας και τύραννος. Ότι τα υγειονομικά μέτρα είναι προδήλως αντισυνταγματικά και ανθρωποκτόνα. Διδακτικό μου αντικείμενο είναι τα εγκλήματα κατά της ζωής και της υγείας. Όλοι οι καθηγητές είμαστε υπό επιτήρηση. Υπερασπίζομαι το άρθρο 120 του Συντάγματος που προβλέπει ότι:

O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο – Οι φοιτητές δεν έχουν ούτε πρόσβαση στις πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες – Nomen est Omen – Επίκειται νέα, αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων – Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει σε μια εφιαλτική εκδοχή – H Bild έδειξε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όσων αντιδρούν στα μέτρα κατά του ιού.

Ακούστε τώρα πόσο ελεύθεροι είναι πολίτες να επιλέξουν αν θα κάνουν τις γενετικές θεραπείες που καταχρηστικά καλούνται εμβόλια. Ακούστε πόσο ελεύθεροι είναι οι καθηγητές να μιλήσουν για την επιστήμη τους. Πόσο ισχύει η ακαδημαϊκή ελευθερία και το δημοκρατικό πολίτευμα που την κατοχυρώνει. Ακούστε γιατί επέλεξε ο Κ. Βαθιώτης να προαναγγείλλει την παραίτησή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Focus με τη Δέσποινα Μποτίτση.

Ο διευθυντής του τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών με ενημέρωσε ότι το προγραμματισμένο μάθημα της 2/2/2021 με τίτλο «Συναίνεση του πολίτη στο κινδυνώδες εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού» δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »