Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Μετά από ένα χρόνο εγκλεισμού! Μπαίνουμε σε μεγαλύτερο εγκλεισμό... Μη συνηθίσετε. Μη συνηθίσετε!!!

 

Grigoris Petrakos


Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν

Αξίζει να σχολιάσουμε ένα σημείο στην περιγραφή της ίωσης στο βίντεο αυτό:

Ότι πρόκειται για μία ίωση που έχει συγκεκριμένες ιδιομορφίες, αφορά ελάχιστα τις μικρές, τις μεσαίες ηλικίες και τον υγιή πληθυσμό, ενώ αντίθετα μπορεί να γίνει πολύ βαριά και επικίνδυνη σε μεγάλες ηλικίες και ευπαθείς ομάδες.

Βέβαια ξεκινάμε την ανάλυση αυτού του θέματος με την παραδοχή ότι όντως η κατανομή αυτή είναι χαρακτηριστικό αυτής της ίωσης, που το δεχόμαστε μόνο για να οδηγηθούμε στα επόμενα συμπεράσματα, αφού η θνητότητα αυτής της ίωσης είναι ιδιαιτέρως αμφισβητήσιμη διότι το αναξιόπιστο τεστ PCR δύσκολα την ξεχωρίζει από την γρίπη και άλλες ιώσεις (πχ δες Διαγνωστικό τεστ ξεχωρίζει τον κορωνοϊό από τη γρίπη Α και Β  και Η απαγωγή της γρίπης από τρομοκράτες  και Amber alert: χάθηκε η γρίπη, stop!) και διότι οι θάνατοι των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων αποδίδονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εσφαλμένα και σκοπίμως στον κορωνοϊό, αφού όπως σε πάμπολα άρθρα έχει αναλυθεί (πχ δες Ο CDC «μαγείρευε» τους αριθμούς αποδίδοντας όλους τους θανάτους στον COVID-19!), μπορεί να οφείλονται είτε σε γρίπη είτε σε άλλη ίωση ή μικροβιακή αναπνευστική λοίμωξη, είτε σε συλλοίμωξη  με αυτές, είτε κυρίως σε προϋπάρχοντα νοσήματα που κατά κανόνα συνοδεύουν τις μεγάλες ηλικίες, είτε σε εξαιρετικά μεγάλη ηλικία όπου το προσδόκιμο ζωής με η χωρίς ίωση είναι λίγων ημερών.
Αυτή η ίωση έχει πρακτικώς ίδια θνητότητα με την γρίπη, όμως θεωρείται ότι οδηγεί στον θάνατο κυρίως τους ηλικιωμένους περισσότερο από ότι άλλες όμοιες ιώσεις.
Βάσει των ανωτέρω βέβαια, η θνητότητα αυτής της ίωσης πρέπει να είναι πολύ μικρότερη στους ευπαθείς και ηλικιωμένους από ότι λένε οι επίσημες ψευδείς στατιστικές, επομένως η θνητότητά της συνολικά είναι μικρότερη από αυτήν της γρίπης.

Έστω όμως ότι αυτό είναι λάθος και έχουν την ίδια θνητότητα.
Αυτή η περιγραφή - ότι οδηγεί στον θάνατο κυρίως τους ηλικιωμένους περισσότερο από ότι άλλες όμοιες ιώσεις, δίνει στο πρώτο άκουσμα μάλλον την εντύπωση ότι είναι ένα αρνητικό χαρακτηριστικό αυτής της ίωσης.
Αυτό όμως είναι λάθος. Αντιθέτως αυτό πρέπει να θεωρείται ένα θετικό χαρακτηριστικό.

Αυτό ισχύει διότι αν σε έναν αριθμό ασθενούντων ανθρώπων από μία ίωση στατιστικά πρόκειται να πεθάνουν 100 άτομα, είναι πολύ προτιμότερο αυτά να έχουν μεγάλη παρά μικρή ηλικία.
Είναι αυτονόητο ότι η απώλεια είναι πολύ μικρότερη όταν πεθάνουν 100 80χρονοι παππούδες παρά 100 40ντάρηδες ή 20άρηδες. Αυτό είναι κοινή παραδοχή και μάλιστα πανανθρώπινη. Προσοχή, δεν εννοούμε βέβαια να μας ζητήσει ο χάρος να του δώσουμε 100 και εμείς ψυχρά να επιλέξουμε ηλικιωμένους αλλά τι επιλέγει από μόνος του ο χάρος...

Επομένως αυτή η ίωση έχει θνητότητα όπως η γρίπη ή πιο σωστά πολύ μικρότερη, και αν θεωρήσουμε ότι το επόμενο  συμβαίνει στο βαθμό που του αποδίδεται, τότε μπορούμε να πούμε ότι ευτυχώς πλήττει κυρίως ηλικιωμένους και υπερήλικες περισσότερο από ότι οι άλλες παρεμφερείς ιώσεις.
Οι χώρες με τα αναλογικά περισσότερα θύματα ήταν αυτές που πήραν τα πιο αυταρχικά μέτρα. Αυτό ανατρέπει τις κραυγές με το επιχείρημα ότι η σωτηρία ήρθε από τα αυταρχικά μέτρα.

Οπότε το αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι μας εξαπατούν αγρίως και χωρίς αιδώ βιάζοντας και καταστρέφοντας τις ζωές μας και το μέλλον μας, διότι οι δοτές κυβερνήσεις είναι εγκληματικές οργανώσεις, είναι οι ελεεινοί υπηρέτες μιάς παγκόσμιας δικτατορίας που κρύβεται, αλλά η χαρά και η έξαρσή της μερικές φορές όπως αυτή, την προδίδει.
Επιδιώκουν την Μεγάλη Επαναφορά, το The Great Resetόπου μέσα από τις στάχτες μιάς παγκόσμιας απορρύθμισης, θα αναδυθεί το αποκρουστικό πρόσωπο μιας οργουελικής  τυραννίας στην οποία κάθε χώρα "αυθορμήτως" και με επαίνους θα συμμετέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »