Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Δύο ανακοινώσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού

Δύο πρόσφατες ανακοινώσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού βοηθούν να καταλάβουμε τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζει η ηγεσία των Κούρδων εις βάρος του ντόπιου πληθυσμού (Κούρδων και μη).
1η Ανακοίνωση, 11 Οκτωβρίου

Εχθές, ο Συριακός Αραβικός Στρατός μετακίνησε δυνάμεις του για να εισέλθει και να καταλάβει μια περιοχή, όταν ο λεγόμενος «SDF» ζήτησε από τον Συριακό Στρατό να μπει σε μια από τις περιοχές που είναι από τον έλεγχό του για να τους προστατεύσει, ενώ ο «SDF» θα παρέδιδε τον έλεγχο της περιοχής στη Συριακή κυβέρνηση, οι εθελοντές των τοπικών του δυνάμεων θα ενσωματώνονταν στη Συριακή Εθνική Άμυνα και θα παρέδιδαν στον Συριακό Στρατό τον βαρύ εξοπλισμό που διαθέτουν στην περιοχή.

Μετά τη συμφωνία της Συριακής διοίκησης, ο λεγόμενος «SDF» άλλαξε την αρχική συμφωνία και απαίτησε ότι ο ΣΑΣ θα έμπαινε στα περίχωρα/σύνορα της περιοχής μόνο για να τους προστατεύσει από την τουρκική εισβολή.

Ως αποτέλεσμα, η Συριακή διοίκηση ανέστειλε τις κινήσεις του ΣΑΣ. Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κινείται μόνο βάσει των προϋποθέσεων της Συριακής διοίκησης.

Αυτό αποτελεί κυρίως ένα παράδειγμα του πώς ο λεγόμενος «SDF» μεταχειρίζεται τη Συριακή κυβέρνηση. Θέλουν

προστασία, αλλά είναι ακόμα πεπεισμένοι στην αυταπάτη ότι θα προσαρτήσουν κομμάτια της Συρίας για να ιδρύσουν το λεγόμενο κράτος τους.

Επιπλέον, η Συριακή διοίκηση εξακολουθεί να θεωρεί τις ενέργειες της Τουρκίας ως πράξεις εισβολής και πολέμου εναντίον της Συρίας και θα τις αντιμετωπίσει με τους δικούς της όρους και όχι με τους όρους αυτών που πούλησαν τη γη τους και την τιμή τους στις ΗΠΑ.


Πηγή: Syrian Arab Army


2η Ανακοίνωση, 13 Οκτωβρίου

Μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού κινούνται προς τον Βορρά, για να υπερασπιστούν τους Σύρους στις πόλεις Μανμπίτζ και Αϊν Αλ Αράμπ από την τουρκική εισβολή.

Αυτή η κίνηση γίνεται αφότου οι τοπικοί διοικητές των στρατιωτικών μονάδων σ’ αυτές τις δύο πόλεις συμφώνησαν με τους όρους των διοικητών της Συρίας.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία και η Συριακή Αεράμυνα δεν θα διστάσουν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή από αέρος σ’ αυτές τις περιοχές, και ακόμα παραπέρα, όταν κρίνεται κατάλληλο. Καλούμε όλες τις πλευρές να μην δοκιμάσουν την αφοσίωση του Συριακού Στρατού στην υπεράσπιση της επικράτειάς του.

Έχουμε αναφορές ότι και άλλες πόλεις στη ΒΑ Συρία έχουν προσεγγίσει τη Συριακή κυβέρνηση και γίνονται συζητήσεις για συμφωνίες, αλλά μέχρι τώρα, οι μόνες δύο περιοχές είναι η Μανμπίτζ και η Αϊν Αλ Αράμπ.

Ελπίζουμε ότι περισσότεροι διοικητές του λεγόμενου «SDF» θα αντιληφθούν ότι ενώ οι πολιτικοί τους διοικητές είναι ασφαλείς σε ξενοδοχεία 5 αστέρων μακριά από τα πεδία των μαχών, κανείς δεν θα προστατεύσει τον συριακό λαό, ανεξαρτήτως προέλευσης και καταγωγής, σε όλη τη Συρία, εκτός από τον Συριακό Στρατό και τη Συριακή κυβέρνηση, και θα έρθουν σε συμφωνία. 

Πηγή: Syrian Arab Army

Μετάφραση: Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »