Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Με τα "Λευκά Κράνη" για τον... εκδημοκρατισμό του Χονγκ Κονγκ


Ο Joshua Wong, ηγετική φυσιογνωμία των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ, επιδόθηκε σε ένα "σερί" συναντήσεων με "φιλοδημοκρατικούς" Δυτικούς αξιωματούχους τις τελευταίες εβδομάδες και εντοπίστηκε να συγχρωτίζεται με τον επικεφαλής των Λευκών Κρανών στο Βερολίνο.

Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε (από αριστερά προς τα δεξιά) τον επικεφαλής της οργάνωσης Λευκά Κράνη, Raed Al Saleh, την Ιρανο-Αυστραλή πολιτική ακτιβίστρια, Mina Ahadi, τον "υπερασπιστή της δημοκρατίας στο Χονγκ Κονγκ", Joshua Wong και τον δήμαρχο του Κιέβου, Vitaly Klitschko.

Ο Joshua Wong συμμετείχε στην καλοκαιρινή συνάντηση "Bild 100" στο Βερολίνο, όπου συνάντησε τον επικεφαλής των Λευκών Κρανών, Raed Al Saleh. Μια συνάντηση που

δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι λεγόμενοι "διασώστες" λειτουργούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συνδέονται με την Αλ Κάιντα και τις στρατιωτικές ομάδες που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ.
Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε επίσης τον δήμαρχο του Κιέβου, Vitaly Klitschko, ο οποίος υπήρξε για ένα διάστημα αγαπημένος των Δυτικών κυβερνήσεων, όταν η Ουκρανία ήταν στο στόχαστρο των ΗΠΑ για αλλαγή καθεστώτος.



Ο Joshua Wong με τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, Heiko Maas
Ωστόσο ο Wong είχε κι άλλες αμφιλεγόμενες "υψηλού επιπέδου" συναντήσεις. Συναντήθηκε με τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, Heiko Maas, σε μια τετ-α-τετ συνομιλία που επικρίθηκε έντονα από το Πεκίνο.


Επίσης, έχει στείλει επιστολή στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, ενόψει της επίσκεψής της στην Κίνα, στην οποία της απευθύνει έκκληση:

"να εκφράσετε την ανησυχία σας για την οικτρή μας κατάσταση και να προωθήσετε τα αιτήματά μας στην Κινέζικη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας."
Επικαλούμενος τα χρόνια που η Καγκελάριος έζησε στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία, λέει χαρακτηριστικά:

"Καγκελάριε Μέρκελ, μεγαλώσατε στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας και έχετε εμπειρία από πρώτο χέρι, από τρομοκρατικές και δικτατορικές κυβερνήσεις."
Τέλος, στην επιστολή του ο Wong προσπαθεί να αποτρέψει την Μέρκελ από οικονομικές συνεργασίες με την Κίνα, λέγοντας:

"Η Γερμανία θα πρέπει να είναι επιφυλακτική στη συνεργασία της με την Κίνα, καθώς η Κίνα δεν συμβαδίζει με το Διεθνές Δίκαιο και έχει επανειλημμένα αθετήσει τις υποσχέσεις της." 

O Joshua Wong με την Julie Eadeh
Στις αρχές Αυγούστου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Joshua Wong να συνομιλεί με την Julie Eadeh, αξιωματούχο του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στο Χονγκ Κονγκ, γεγονός που προκάλεσε υποψίες ότι η Ουάσιγκτον υποκινεί τις πρόσφατες βίαιες διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ.

Στις υψηλού επιπέδου επαφές του κ. Wong, συγκαταλέγεται και ο Αμερικανός Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, Marco Rubio, εις εκ των σχεδιαστών του πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα.
Πηγαίνοντας πίσω μερικά χρόνια, το 2015, βλέπουμε τον μόλις 18χρονο τότε Joshua Wong να συναντιέται με την επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Nancy Pelosi.

Άντε να πείσεις μετά ότι δεν είσαι μαριονέτα των ΗΠΑ με στόχο την αλλαγή καθεστώτος της Κίνας... 


Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »