Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δεν πέρασε στη δύση να γίνει πόρνη των "πολιτισμένων", μαρτύρησε, αλλά δεν έγινε εξώφυλλο και ταινία...

Υπολοχαγός Mirfaat Mohamad Saeed, Μάρτυρας της Πατρίδας και της Ανεξαρτησίας το 2014, όταν οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών μαζί με τον FSA έδιναν τη μάχη για λογαριασμό των ιμπεριαλιστών
«Πατέρα... είμαστε οι αδελφές των ανθρώπων κι αφού ο Θεός δεν σου έδωσε αρσενικά παιδιά, θα υπερασπιστούμε την Πατρίδα όπως κάνουν οι άνθρωποι και θα είσαι περήφανος για εμάς»

Οι αδελφές της υπολοχαγού Mirfaat Mohamad Saeed


Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους

69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)...




Οι Κούρδοι, πιστές μαριονέτες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, δεν έχασαν ποτέ την στήριξη από τους Ιμπεριαλιστές...




Έχουμε βάλει αμέτρητες φορές το χέρι μας στην φωτιά και έχουμε συγκρουστεί με Θεούς και δαίμονες για να υπερασπιστούμε την αλήθεια. Οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί, εδώ και χρόνια πάνω μας έχουν βρει ένα τεράστιο εμπόδιο. Για αυτό ακριβώς μας έχουν φιμώσει, μας έχουν απειλήσει, έχουν κάνει απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρα στην... προσπάθειά τους να μας βγάλουν γραφικούς και ψεκασμένους για να ελαττώσουν την επιρροή μας.


Και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και να πούμε για ακόμα μία φορά μία μεγάλη αλήθεια που δεν πρόκειται να σας πει κανένας

Το μαζικό κλάμα για τους Κούρδους σε όλη την Δύση, τόσο πάνω όσο και στα κάτω, με την κατευθυνόμενη ευαισθητοποίηση των δυτικών κοινωνιών για αυτούς, σχετίζεται με την Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα της Δύσης απέναντι στην Τουρκία και για την διαφύλαξη της εξαγωγής των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που ετοιμάζονται να κάνουν στην Κύπρο και στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ισραήλ.

Το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, οδήγησε τον Ερντογάν στο να αλλάξει στρατόπεδο. Με την αλλαγή στρατοπέδου της Τουρκίας, ξεκίνησαν και τα εμπόδια στην εξαγωγή των κοιτασμάτων.
Εμπόδια για τα οποία θέτουν τον Ερντογάν ως άμεσο κίνδυνο για τα συμφέροντά τους και για αυτό θα πρέπει να πέσει. Θα πρέπει να πέσει με οποιοδήποτε τρόπο.
Και ο Ερντογάν το γνωρίζει αυτό. Όπως γνωρίζει πως είναι πολύ πιθανή μία πολεμική επέμβαση στην Τουρκία από τους πρώην συμμάχους του.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο και μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, ο Ερντογάν ήθελε να καθαρίσει από τον κίνδυνο που βρίσκεται στα σύνορα με την Συρία και ελέγχεται απόλυτα από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Τους Κούρδους!

Οι Κούρδοι, πιστές μαριονέτες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, δεν έχασαν ποτέ την στήριξη από τους Ιμπεριαλιστές. Τα στρατεύματά τους όπως οι μισθοφόροι τους παραμένουν κανονικά στα εδάφη της Συρίας που ελέγχουν οι Κούρδοι.

Όποια αφήγηση και να υπάρχει, όποια αποπροσανατολιστική ανακοίνωση από κόμματα που καταγγέλουν τον Ιμπεριαλισμό γενικά και αόριστα και θεωρούν τις ΗΠΑ υπεύθυνες για την επίθεση της Τουρκίας, η αλήθεια είναι πως η Τουρκία με αυτή την στρατιωτική κίνηση χτυπάει τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού!!

Οι Κούρδοι για τους οποίους έχει ενεργοποιηθεί όλος ο μηχανισμός προπαγάδας στην Δύση και ιδιαίτερα στην χώρας μας, με τους πράκτορες προπαγάνδας να έχουν καταφέρει να ενώσουν μέσα από τον Αντιτουρκισμό φασίστες και Αναρχικούς για "τον δίκαιο αγώνα των Κούρδων".

Για τέλος, αυτό που θέλω να πω είναι, πως είστε πολύ τυχεροί κάποιοι που βρίσκουμε τρόπους να έχουμε φωνή και να επηρεάζουμε κόσμο. Κάποιοι άλλοι πάλι είστε πολύ άτυχοι και θα πρέπει να τρέμετε γιατί δεν ξέρετε με ποιους έχετε μπλέξει!






Οι ANTIFA κάνουν έρανο
υπέρ του
YPG στη Συρία


Για τους Κούρδους δες και,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ