Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Πρακτορείο SANA: Συναλλαγές μεταξύ της Ουάσινγκτον και των τρομοκρατών του «Ντάες» για να τους εκκενώσει ενάντια στους κλεμμένους -από τη Συρία και το Ιράκ- θησαυρούς τους

Ντέιρ αλ-Ζορ, 16-2-2019, SANA (επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Συριακού Κράτους)

Η Ουάσινγκτον προσπαθεί μέσω των μίντιων της να καμουφλάρει τη στενή συμμαχία της με το τρομοκρατικό δίκτυο "Ντάες", η οποία έχει οδηγήσει σε δεκάδες σφαγές Σύρων πολιτών και στρατιωτικών.
Μη στρατιωτικές πηγές σε διάφορες περιοχές στα ανατολικά περίχωρα της Ντέιρ αλ-Ζορ ανέφεραν ότι είδαν ελικόπτερα των δυνάμεων κατοχής των ΗΠΑ που μετέφεραν μεγάλα κιβώτια φορτωμένα με «θησαυρούς» των τρομοκρατών της περιοχής Decheicha στα νότια προάστια της Αλ-Χασάκα.
Οι πηγές ανέφεραν ότι τα προαναφερόμενα κιβώτια περιέχουν μεγάλες ποσότητες χρυσού που κρύφτηκαν από τους τρομοκράτες του «Ντάες» στην περιοχή Decheicha στα ανατολικά της πόλης Chadadi.

Περεταίρω, μάρτυρες διαβεβαίωσαν στις πηγές των μέσων ενημέρωσης ότι οι τρομοκράτες του «Ντάες» είχαν δρομολογηθεί προς τη περιοχή Decheicha όλες τις ράβδους χρυσού, που υπολογίζονται σε 40 τόνους, τις οποίες είχαν
κλαπεί στη Μοσούλη στο Ιράκ και σε αρκετές περιοχές στη Συρία, πριν ελικόπτερα των ΗΠΑ να πραγματοποιήσουν  δύο προσγειώσεις στις περιοχές Hajine της Ντέιρ αλ-Ζορ και Decheicha στα νότια προάστια της Αλ-Χασάκα για να μεταφέρουν μια ομάδα ηγετών των τρομοκρατών του «Ντάες» που είχαν παραδοθεί στις αμερικανικές δυνάμεις και οι οποίοι στη συνέχεια καθοδήγησαν τους Αμερικανούς στις κρυψώνες του κλεμμένου χρυσού τους.
Ως αποτέλεσμα, είναι λογικό ότι η Ουάσινγκτον βάζει τέρμα στο ρόλο των τρομοκρατών του «Ντάες» στην ανατολική Συρία σε μια συναλλαγή που θα διαφυλάξει τη ζωή εκατοντάδων διοικητών των τρομοκρατών και ειδικών τους οποίους  είχε φέρει από όλο το κόσμο με στόχο να επιτεθούν στους Σύρους και το κράτος τους σε συνεργασία με τη πολιτοφυλακή των "SDF" που υποστηρίζει.
Στο ίδιο πλαίσιο, παρόμοιες μιντιατικές και πολιτικές πηγές ανέφεραν ότι 200 ​​μέλη του τρομοκρατικού δικτύου «Ντάες» που ήταν στη πόλη Baghouz στα νοτιοανατολικά της Ντέιρ αλ-Ζορ, στα σύνορα με το Ιράκ, είχαν παραδοθεί στις πολιτοφυλακές των «SDF» σε μια μη δημόσια συναλλαγή που αφορά την παράδοση περίπου 440 τρομοκρατών του «Ντάες» και αυτό πριν της μεταφοράς 240 τρομοκρατών που μεταφέρθηκαν υπό την προστασία του «Συνασπισμού» στα ιρακινά εδάφη.

Περεταίρω, η πολιτοφυλακή των «SDF» ετοιμάζεται να διακηρύξει σε λίγες μέρες τον έλεγχο τους επάνω στο τελευταίο προπύργιο των τρομοκρατών στη πόλη Baghouz μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής της μεταφοράς των τρομοκρατών οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους υπό την αιγίδα, το σχεδιασμό και την υποστήριξη της Ουάσιγκτον για να θέσει τέρμα στη «σκηνοθεσία» της παρουσίας τρομοκρατών του «Ντάες» στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη.
A.Chatta

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »