Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η κατοχή της Αθήνας από τους «καλούς» μας «συμμάχους»

Δεν φτάσαμε τυχαία στο να υπάρχουν και να πλουτίζουν μόνο πράκτορες των Δυτικών στην Ελλάδα. Το σκηνικό στήθηκε από παλιά.

Οι καλοί μας «σύμμαχοι» είχαν αποκλείσει τον Πειραιά και την Αθήνα και δολοφονούσαν όσους έκαναν αντιπολίτευση στους τοκογλύφους που έδιναν εντολές σε Αγγλικό και Γαλλικό Στρατό. Καθάρισαν τον τόπο από τους μη χρήσιμους κι επέτρεψαν να κάνουν καριέρα μόνο οι χαφιέδες των τοκογλύφων.

Κι έτσι κανείς δεν έγραψε, δεν συλλάβισε τη λέξη Rothschild και κανείς ποτέ δεν έβαλε στη συζήτηση το ιδιοκτησιακό της Κεντρικής Τράπεζας και τα πραγματικά μας αφεντικά.

Η «αποστείρωση» ήταν ολική από παλιά. Οι τοκογλύφοι βλέπουν μακριά εκμεταλλευόμενοι τους κοντόφθαλμους Έλληνες που προσκυνούν οποιονδήποτε για το βόλεμα.

Διαβάζουμε στο «Σαν σήμερα»:


Η κατοχή των Άγγλων και των Γάλλων, περιορίστηκε μόνο στον Πειραιά αρχικά. Όμως αργότερα επεκτάθηκε μέχρι τα Πατήσια και την Πεντέλη, κυρίως λόγω του κλίματος του λιμανιού. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας πέρασαν αρκετά άσχημα τα τρία αυτά χρόνια. Το μόνο καλό που έκαναν ήταν να συμμετέχουν σε κοινωφελή έργα, όμως συγχρόνως, αναμείχθηκαν σε εσωτερικά ζητήματα. Έκλεισαν αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, συνέλαβαν δημοσιογράφους και πλήγωσαν την περηφάνια των Ελλήνων και των κατοίκων της πρωτεύουσας, όταν παρέλασαν μπροστά από το παλάτι.

Το χειρότερο περιστατικό της κατοχής, που συνετέλεσε στο μίσος των Αθηναίων προς τις κατοχικές δυνάμεις, ήταν η επιδημία χολέρας που ξεκίνησε από ένα γαλλικό πλοίο και θέρισε την πρωτεύουσα σκοτώνοντας 3.000 ανθρώπους, δηλαδή περίπου το 10% των κατοίκων της.

Η κατοχή αυτή έληξε στις 15 Φεβρουαρίου του 1857, έναν χρόνο μετά την ήττα των Ρώσων, που έφερε το τέλος του Κριμαϊκού Πολέμου. Η δημοτικότητα του Όθωνα ανέβηκε, τα κόμματα της εποχής, το «Ρωσικό», το «Γαλλικό» και το «Αγγλικό» εξαφανίστηκαν, όμως πάνω απ’ όλα ήδη η Αθήνα μετρούσε τις πρώτες τις πληγές. Πράγμα που θα ξαναέκανε στο μέλλον ξανά και ξανά…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »