Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Γαλλικά μαχητικά βομβαρδίζουν αδιακρίτως χωριά στην Deir Ezzor που αντιστέκονται στη γαλλική στρατιωτική παρουσία και είναι υπέρ του Assad

Γαλλικά μαχητικά βομβαρδίζουν αδιακρίτως αστικές ζώνες στο ανατολικό άκρο της Συρίας. Eδώ και κάποιες μέρες αεροπλάνα της διεθνούς συμμαχίας των ΗΠΑ βομβαρδίζουν τυφλά κι αδιακρίτως αστικές ζώνες κοντά στο Aboukamal της επαρχίας Deir Ezzor στο ανατολικό άκρο της Συρίας στα σύνορα με Ιράκ.
Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές χαρακτηρίζονται από μια σκόπιμη σκληρότητα παίρνοντας για στόχο αποκλειστικά τους συριακούς πληθυσμούς που έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους στη Δαμασκό.


Αυτές οι εικόνες προέρχονται από τη συριακή τηλεόραση και διαδόθηκαν χθες στις 12/02/2019 και δείχνουν ένα Dassault Mirage 2000D να ρίχνει τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο αέρος εδάφους (AASM ) στη συριακή έρημο.
Αυτά τα αεροσκάφη δεν φέρουν το σύνηθες σήμα της αμερικάνικης αεροπορίας και
πετούν κατά μήκος των ιρακινών συνόρων προερχόμενα από Ιορδανία – όπου σταθμεύουν γαλλικά μαχητικά- και έπειτα φεύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα προς Ιράκ.



Οι βομβαρδισμοί των 2 προηγούμενων ημερών επήλθαν για τον απεγκλωβισμό Γάλλων στρατιωτικών που επιχειρούν από το εσωτερικό  μια τοπικής  »αντάρτικης » ομάδας ενώ ο β΄βομβαρδισμός στόχευσε ένα χωριό όπου υπήρξαν 20 θάνατοι αμάχων εκ των οποίων γυναικόπαιδα σ΄αντίδραση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κάποιων δεκάδων ατόμων που διαμαρτύρονταν κατά της γαλλικής στρατιωτικής παρουσίας καίγοντας αυτοσχέδιες γαλλικές σημαίες  από χαρτί εφημερίδας και αρνούνταν πεισματικά την είσοδο στο χωριό των τοπικών μαχητών  »αντάρτικων ομάδων » που υποστηρίζονται από Γάλλους!




dimpenews.com
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ