Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

«Έσκασε» ΒΟΜΒΑ: Μεγάλη νίκη, για γνωστή εταιρεία. Οι ατομικές μας ελευθερίες…

Γνωστή εταιρεία που έχει διαθέσει στην αγορά, την μεγαλύτερη και γνωστότερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου, δικαιώθηκε στον αγώνα που κάνει, για την αποθήκευση των βιομετρικών των ανθρώπων.

Το 2016, η συγκεκριμένη εταιρεία «έφαγε νομικό κυνήγι», στο Ιλινόις των ΗΠΑ, διότι «ΜΑΖΕΥΕ» βιομετρικά στοιχεία πολιτών, χωρίς να το γνωρίζουν (οι πολίτες). Τα βιομετρικά αποθηκεύονταν επειδή η εταιρεία κρατούσε τις φωτογραφίες, που ανέβαζαν οι χρήστες, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα infowars.com, η εταιρεία αν «καταδικαζόταν», θα έπρεπε να πληρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια στους χρήστες που «ένιωσαν» ότι έχασαν την ελευθερία τους. 

Η εταιρεία από την πλευρά της, δήλωσε ότι δεν
χρησιμοποίησε τα βιομετρικά στοιχεία των χρηστών, για κακό σκοπό, οπότε οι χρήστες δεν έπαθαν κάποιο κακό.

Το Σάββατο, ένας Αμερικανός δικαστής αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη εταιρία, δεν έκανε κάποιο κακό στους πολίτες/χρήστες, οπότε στην ουσία η εταιρία βγήκε νικήτρια από αυτή την μάχη.

Αποτέλεσμα: Η εταιρεία θα συνεχίσει να συλλέγει νόμιμα τα βιομετρικά στοιχεία των πολιτών και είναι σίγουρο ότι αυτή η «δικαίωση», θα δώσει πνοή σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που ακολουθούν παρόμοιες πρακτικές.

Νόμος του Ιλινόις, απαγορεύει υποτίθεται στις εταιρείες να συλλέγουν τα βιομετρικά των χρηστών και πάνω σε αυτό τον νόμο «πάτησαν» αρκετοί που ένιωσαν ότι χάθηκε η ελευθερία τους.

Με επίσημη σφραγίδα όμως, οι εταιρείες θα συνεχίσουν να…επιτελούν το έργο τους ΝΟΜΙΜΑ.

Ότι γίνεται στις ΗΠΑ, μετά γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο συγκεκριμένο άρθρο, δεν θα ασχοληθούμε με το ΓΙΑΤΙ ο Τραμπ, δεν κάνει κάτι για αυτό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, δεν έχει πάρει ακόμα την πραγματική εξουσία αλλά όπως και να έχει, συμφέρει στην όποια εξουσία, να έχει τον έλεγχο των πολιτών.

Το χειρότερο όμως είναι, ότι αυτοί που έχουν πάρει τον έλεγχο, είναι κάποιες ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες εξυπηρετούν τα δικά τους σχέδια, αποκλειστικά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »